Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2009. 15:40h.

"Unes quantes òsties t'espavilen"

L'exconseller Salvador Milà defensa l'actuació del Departament d'Interior

"Unes quantes òsties t'espavilen"

Salvador Milà, durant una manifestació quan era conseller

El diputat d’Iniciativa per Catalunya-Verds i ex Conseller de Medi Ambient, Salvador Milà, ha defensat a Com Ràdio que la seva formació és igual de vàlida que qualsevol altra per dirigir la Conselleria d’Interior. I és que segons Milà, “cap partit té limitacions per fer depèn de quines tasques”. A més, ha assegurat que aquesta conselleria “no incomoda, sinó que curteix” a la formació ecosocialista. “No és tant la incomoditat [que pugui generar en alguns sectors del partit], perquè jo crec que això curteix. I en política, jo sóc dels que pensa que unes quantes òsties t’espavilen. I per tant això va bé”, ha dit Salvador Milà.

L’ex conseller de Medi Ambient, també ha parlat del túnel de Bracons, que s’inaugurarà divendres. Davant les crítiques que ha rebut la formació per donar ara suport a aquesta infraestructura, Milà ha argumentat que “el projecte actual no s’assembla en res al que ens vam trobar. Se li ha donat la volta com un mitjó. Què era lo fàcil? Doncs dir, nois hem arribat tard, quina llàstima, ens han fotut un gol i mirar cap a un altre cantó. I no. Ens vam agafar els plànols i vam refer de nou l’estudi d’impacte ambiental, que era un desastre”.

Pel que fa als atacs rebuts per algunes plataformes contràries a Bracons (IC-V va assegurar que “Bracons mai es farà”), Salvador Milà ha argumentat que en un govern de coalició s’han de consensuar els punts discrepants i ha afegit que “si haguéssim tingut el 51% dels vots, Bracons no s’hagués fet”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 JAUME DE CALDES, CATALUNYA, 02/04/2009 - 20:54

AQUEST GRAN SENYOR DEL "FEUDO" TE RAO , SEGURAMENT ES UN BON ENXUFAT CAIXER O VES A SABRE DE QUI .?? ANYORA LES OSTIES DEL PODER FRANQUISTE
NO PLOREU , SENOYR ALLO JA HA TORNAT PER VERGONYA I DESGRACIA AL MEU PAIS PER CULPA DE ALGUNS
QUE HO VEUNE B

#7 max, barna, 01/04/2009 - 23:57

tergiversar

Interpretar deliberadamente de manera errónea un evento o discurso

#6 Joan del Bages, Manresa, 01/04/2009 - 19:39

Sí Milà, l'Stalin pensava quelcom semblant. Bé, de fet ell no es parava amb les bufetades, però segur que va començar així.

#5 tex, barna, 01/04/2009 - 19:01

Estoy en las antípodas de ICV y de este señor en particular, pero hay que tener muy mala baba para poner esta noticia dando a entender lo que no ha dicho. Claro ejemplo de sacar una frase de contexto. ¿Esto no lo enseñan en introducción al periodismo?

#4 Daserrout, BCN, 01/04/2009 - 18:00

El tripartit porta gairebé 6 anys al govern, i les seves ineptituds sempre són responsables els altres, CiU, Aznar, el canvi climàtic, tc. La vostra incompetència porta el pais a la decadència.