Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2016. 12:57h.

Unes terceres eleccions serien "molt negatives per a Espanya i el PSOE"

Iceta s'ofereix per "bastir ponts"

Unes terceres eleccions serien "molt negatives per a Espanya i el PSOE"

Miquel Iceta, al Parlament

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha reconegut que l'abstenció a Mariano Rajoy s'està obrint a la comissió gestora del PSOE perquè consideren que "unes terceres eleccions seria molt negatiu per a Espanya i el PSOE".

Iceta ha insistit, després de la seva reunió amb Javier Fernández, la "posició contrària" del PSC a la investidura per "no compartir la política econòmica i social del PP".

El dirigent socialista ha subratllat també que la seva oposició ve perquè "fem responsable al PP de la manca de diàleg entre el Govern espanyol i català que està enquistant la relació entre Catalunya i Espanya" i s'ha ofert a "bastir ponts".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 El siete machos, Bcn, 19/10/2016 - 16:18

Aquest Sr. hauría de dimitir desprès de fer el ridícul fent veure que havía adoptat una posició intransigent pel que fa a votar NO a l'investidura del partit que malgrat tot el es vulgui, ha guanyat. Si feia el fatxenda que ho assumeixi i prou.

#2 Taranna, Barcelona , 19/10/2016 - 15:51

Hay Miquel, Miquelet que se te ve el plumeret. Lo tuyo es puro independentismo, tu no tienes ganas de combatir al PP, tu quieres lo que parecia ser el objetivo de Pedrito \"el rápido\", ser presi con los indepes y los podemitas. Te auguro un secretariado rápido. Que así sea.

#1 Brauli, Badalona, 19/10/2016 - 14:08

En sembla que a badalona jaha quedar prou clar els ponts que voleu tendir