Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2014. 17:05h.

Unió acusa ERC de voler fer “campanya electoral” amb els Pressupostos

Espadaler diu que la intenció dels republicans és fer “una esmena a la totalitat per entregues”

Unió acusa ERC de voler fer “campanya electoral” amb els Pressupostos

Imatge de la reunió

El secretari general del comitè de govern d’Unió, Ramon Espadaler, ha acusat ERC de voler fer “campanya electoral” amb els Pressupostos. En aquest sentit ha criticat la proposta dels republicans de no presentar esmena a la totalitat als comptes de la Generalitat per al 2015 i sí fer-ho a la llei d’acompanyament.

“És com una esmena a la totalitat per entregues”, ha comentat abans de dir que ”la llei de Pressupostos i la d’acompanyament “són “dues peces indissociables". “Ens costa d'entendre la proposta però és que, a més, el portaveu d'Economia d'ERC acaba demanant la prorroga pressupostària, acompanyada d'una proposta de llei per garantir la paga doble en l'àmbit de la funció pública””, ha afegit.

Davant d'això, el secretari general d'Unió ha subratllat que “”la primera conclusió és que tenim la impressió d'haver assistit al primer acte d'una campanya electoral que no ha estat convocada””.

“”En definitiva, el que fan és allargar el debat pressupostari, intentant preservar la recuperació de la paga a la funció pública, però això s'ha de fer amb garanties econòmiques i amb seguretat jurídica i no de la manera que proposa ERC”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, bcn, 15/12/2014 - 17:33

En realitat, va votar només el 35% del cens electoral. Uns dos milions de persones d'un total de 6,2. I, d'aquests dos milions, un 1,8 va votar a favor de l?estat independent. És a dir, la independència no va arribar al 30% del total del cens