Publicitat
Política · 5 de Setembre de 2015. 19:07h.

Unió acusa Mas de fracturar el país

”En la propera legislatura caldrà escoltar a tothom i no dividir"

Unió acusa Mas de fracturar el país

Ramon Espadaler avui a Girona

El candidat d'Unió a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha remarcat a Girona que “Unió no reclama una suma de monòlegs per estar uns d'esquena als altres. El que reclamem és que s'escolti, ser consultats. Ara unes eleccions, més endavant una consulta”.

“A Unió no ens trobaran dividint els d'un costat i els d'un altre. El país és molt més ric i molt més complex”, ha afegit.

Espadaler ha dit que “no podem posar una part del país contra l'altra perquè necessitem les dues parts per portar-lo endavant des del diàleg i no des de les paraules buides o el monòleg que ha fet avui Rajoy”. 

En relació a la visita del president del govern a Lloret de Mar, el candidat d'Unió ha criticat que  “no pot ser que al cap de setmana vingui i parli de diàleg, i la resta de setmana promulgui lleis que van en contra del diàleg i de Catalunya”, 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pep estelat, tarragona, 07/09/2015 - 14:30

Però si tu no hi seràs, burruuuuuuuuuuuu

#9 Mercè, Barcelona, 06/09/2015 - 22:17

Va vinga que per Nadal ja sereu història al Parlament de Catalunya i al Congreso de Espanya.

#8 Josep, Figueres, 06/09/2015 - 11:26

Unió va pel mateix camí que la Unión Tradicionalista Carlista o que el CDS. Ara assumeixen el discurs de la divisió social, com el PP i Ciutadans. Cada dia fan més llàstima. Són patètics, pobrets.

#7 Pablito, Barcelona, 06/09/2015 - 10:10

.Eso ni es noticia ni novedad. Lleva tiempo intentándolo.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 05/09/2015 - 23:39

El germa Espadaler hauria de ser una mica mes audaç i echaopalante.
Porta mes de 24 anys fent pais sempre al costat del sindicat del crim convergent i amb el fi olfacte vaticaniste que te per la seva condicio de cardenal seglar, alguna coseta ha vist o inclus ha pasat entre les seves beneides mans..