Publicitat
Política · 8 de Març de 2015. 17:43h.

Unió celebra que CDC no es declari independentista

Espadaler reconeix que "facilita les coses"

Unió celebra que CDC no es declari independentista

Espadaler, a Ulldemolins

El secretari general del comitè de govern d’Unió, Ramon Espadaler, ha afirmat que “és evident que si l’objectiu per a la propera legislatura és la justícia social tal com ha dit la presidenta del Parlament i membre d’Unió Democràtica, Núria de Gispert, hi ha molt marge d’acord entre CDC i Unió. Compartim plenament la necessitat de treballar per avançar en la justícia social de Catalunya”.

Durant la seva visita a Ulldemolins, Espadaler ha afegit que “com ha assenyalat la presidenta del Parlament, la definició de CDC com a partit nacionalista i no com a independentista facilita les coses”. 

“Hem de treballar conjuntament amb aquesta voluntat que sempre ha expressat Unió Democràtica de fer pinya i de fer un bon servei als país per resoldre els problemes del conjunt de la ciutadania, cosa que passa també per avançar a més en l’àmbit de l’autogovern. I això és el que farem”, ha afegit.

Sobre l’acte de suport al jutge Vidal a Girona d’aquest mati, Espadaler ha afirmat que “arribats a aquest punt és bo per al jutge Vidal que opti per la política i no per la justícia. Ara coneixerem la part del polític, fins ara coneixíem la del jutge”. Espadaler ha manifestat respecte per la decisió que prengui el jutge Vidal en aquesta nova etapa.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Cansat, BCN, 09/03/2015 - 19:37

Ho celebro!. CDC no és independentista. Espero que sigui veritat i comenci a governar en funció d'aquest posicionament.

#16 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 09/03/2015 - 15:40

Com no arribi aviat el 27S la gent, en altre temps indepe/sobiranista/sisi, es va a declarar Filla de Maria de tota la vida, amb banda blava inclosa.

#15 César, Jajajaja, 09/03/2015 - 10:47

Le ven las orejas al lobo. Y donde dije diego digo.... 2 años de farsa 2 años de gilipollismo. #etfelicitofill

#14 rodeado de zombis, bcn, 09/03/2015 - 01:20

que cacao!!!! y estos quieren montar un Estado? tela!!

#13 Francina, Reus, 08/03/2015 - 23:54

Són uns farsants. Segueix fent la puta i la ramoneta.