Publicitat
Política · 21 de Febrer de 2015. 14:17h.

Unió consultarà a la militància sobre la independència

Espadaler: “nosaltres marcarem el nostre propi ritme”

Unió consultarà a la militància sobre la independència

Espadaler, durant la seva intervenció

Ramon Espadaler, secretari general del comitè de govern d’Unió, ha avançat aquest dissabte que la seva formació farà una consulta interna a tota la militància per definir el full de ruta del partit de cara a les eleccions del 27 de setembre.

“La veu l'ha de tenir Unió”, ha comentat Espadaler després de dir que “es farà una consulta oberta a tota la militància d'Unio per marcar el nostre propi full de ruta”.

En la seva intervenció durant el Consell Nacional celebrat avui a l'Hospitalet de Llobregat, ha recordat també la "transcendència" d'aquests comicis tant "per al país com per a Unió, sense entrar a veure si les eleccions són plebiscitàries, gairebé plebiscitàries o exclusivament autonòmiques".

"No discutirem sobre altres fulls de ruta i no anirem al ritme que ens marqui ningú. Marcarem el ritme nosaltres, votarem la proposta que presenti el comitè de govern d'Unió i si és el cas demanarem a la direcció per incorporar aquestes qüestions a l'àmbit programàtic", ha assenyalat Espadaler. el qual ha dit també que “som lleials als nostres compromisos electorals i ho serem fins l'últim dia de la legislatura”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Kropotkin, Vic, 22/02/2015 - 15:30

Catalanes, ¿veis aquella pared? Venga, no seáis radicales y dialogad. Ah, y sobretodo, mientras dialogáis no os olvidéis de pagar vuestros impuestos a España...jua, jua...mejor hundidos

#12 BEJOTA, bcn, 22/02/2015 - 11:31

Deutsche Bank advierte: la secesión no mejoraría la "prosperidad" de Cataluña

#11 Joan , Vic, 21/02/2015 - 20:25

Ui!! I wusn ho faran? Quan temps necessiten? Amb la colla q son en quatre dies resolt, a veure si ho fan aviat, sino els apretem uns mica ho faran el 27S.. I s'hi ha empat en Duran sera el qui resolgui i com q ja ha dit q ell no es independentista, a donar per la llosa als convergents de la punyeta.

#10 BEJOTA, bcn, 21/02/2015 - 20:09

Frente a la amenaza del proceso separatista.
Empresarios de Cataluña por España.
Agrupados en la asociación 'Empresaris de Catalunya' muchos empresarios catalanes han decidido dar un paso al frente para explicar y divulgar por toda Cataluña el desastre económico y social que supondría la separació

#10.1 pere, lleida, 21/02/2015 - 22:15

T`has equivocat amic , el qui ho passarà malament serà Espanya. Catalunya farà un salt economic molt grand.
I referent al empresariat , per primera vegada el poble s'ha posat pel damunt del capitalisme i ja no te por

#9 jordic, bcn, 21/02/2015 - 20:06

En tots en canvis cadascú pot escollir ser protagonista, amb nom propi o anònim, secundari o simple comparsa. S?ha d?escollir sempre i si un no escull per ell mateix ho fan els altres per ell.

http://jordicolomines.blogspot.com.es/2015/02/protagonista-o-secundari.html