Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2015. 17:56h.

Unió contempla "dos escenaris negatius"

“Un govern captiu d’un partit anticapitalista com la CUP o unes noves eleccions”

Unió contempla "dos escenaris negatius"

Espadaler, a Calafell

El secretari general d’Unió, Ramon Espadaler, ha afirmat que mentre demà es convocaran les generals, a Catalunya continuen les incerteses: “encara estem pendents d’un acord que no arriba de la CUP amb Junts pel Sí a l’expectativa de si tindrem govern o no i a si, en canvi, estem abocats al que seria el fracàs amb una convocatòria d’eleccions el mes de març”.
 
En atenció als mitjans a Calafell, Espadaler ha dit que “comencen una altra setmana important, decisiva per la constitució del Parlament amb totes les incerteses que hi ha pel davant, fonamentalment sobre si tindrem govern o no i sobre si haurem d’esperar al 20-D per tenir-lo”.
 
Espadaler ha afegit que “Catalunya no es pot permetre un govern que estigui en mas de la CUP”. “Lamentem que l’únic suport possible que requereix Artur Mas sigui el de la CUP que des de la perspectiva econòmica i des de la perspectiva nacional és a les antípodes del que nosaltres defensem”.

“Una formació política que es defineix com a anticapitalista, com a rupturista, no creiem que sigui el millor soci per a un futur govern de la Generalitat”.

“Lamentem doncs aquest escenari en el que s’ha col·locat voluntàriament Junts pel Sí i particularment el president Mas, CDC i ERC perquè és una alternativa negativa per a Catalunya: dependre d’un partit antisistema, anticapitalista i rupturista”, ha afegit.
 
Espadaler ha afegit que “també és un mal escenari haver d’acudir a les urnes en el mes de març davant la incapacitat de poder formular un govern. Evidentment seria un fracàs col·lectiu. Serien cinc convocatòries en menys de cinc anys”.

“Ara si no hi ha una altra alternativa, hi arribarem. Nosaltres no les desitgem i sí que volem un govern estable que prengui decisions. I un govern de mas de la CUP no podrà prendre les que requereix el país per a la recuperació econòmica”.

“Els dos escenaris són negatius per als interessos generals de Catalunya: un govern captiu d’un partit rupturista i anticapitalista com la CUP o unes noves eleccions”, ha indicat.
 

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 robertg, bcn, 26/10/2015 - 11:52

Quines cares de panxacontents fa la botiflerada
Son els eterns responsables de que Catalunya segueixi sent esclava de la pitjor escoria de la humanitat

#1 Carlos Gomez, Bcn, 25/10/2015 - 19:36

El partit de les mariscades, els canelons i els Palace´s a preu d´obrers i menestarls de Sant Gervasi tot ho celebran omplint el pap, regant el ganyot i algund´ells alegrant la entrecama a costa de la patria..
Aquesta gent no mereix que els fotin fora d´aquesta extraordinaria i delirant auca .