Publicitat
Política · 12 de Gener de 2010. 11:37h.

Unió de Joves demanen la dimissió de Baltasar i Saura

Consideren que es van "rentar les mans" en l'incendi d'Horta de Sant Joan

Unió de Joves demanen la dimissió de Baltasar i Saura

Cartell d'Unió de Joves

Unió de Joves a les Terres de l'Ebre han acusat el conseller Baltasar, en un comunicat i en relació a l'incendi d'Horta de Sant Joan, de "tancar la investigació amb precipitació i amb pressa per no desgastar la seva conselleria ni la d'Interior, amb clars motius personals i partidistes".

"Acusem el conseller de Medi Ambient d’haver donat les culpes al cos d’Agents Rurals per rentar-se les mans en el primer veredicte de la investigació que es va du a terme acte seguit d’haver extingit l’incendi". També recorden que "els dirigents de la conselleria, tant d'interior com de medi ambient, van obviar els consells de la gent dels pobles afectats, que demostrava una experiència major en les peculiaritats del clima i relleu del territori. No va escoltar el territori".

En aquest sentit denuncien "la manca de comunicació entre conselleries sota  la direcció de membres del mateix partit polític, que demostra un cop mes el desgavell absolut d’aquesta formació política per liderar el País". "És per aquests motius que la Unió de Joves de les Terres de l'Ebre demanem la dimissió dels consellers d'interior, Joan Saura, i de Medi Ambient, Francesc Baltasar", conclouen.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marc, Barcelona, 19/01/2010 - 10:09

Totalment d'acord. Em fa llàstima i ràbia l'actitud d'aquesta tropa. Com a mínim podrien admetre que s'han equivocat, no?

Dimissió ja!

#3 Xandri, St. Cugat, 12/01/2010 - 15:26

Celebro que la UJ comenci a despertar. Ara a les Terres de l'Ebre, ara a les gironines.
Continueu tallant cadenes

#2 estefania sebastia, tortosa, 12/01/2010 - 14:40

doncs si jo també estic dacord en vosaltres ja que sempre dic i em reafirmo com molta gent en que aqui a les terres de l\'ebre ens sentim abandonats, sols sen recorden de nosaltre a aprofitar-se del territori i no per enriquir-lo...

#1 PACO EL MAS, EL MAS, 12/01/2010 - 12:20

TOTA LA RAÓ ! JA ESTEM FARTS DE QUE ENS MALTRACTEN A LES TERRES DE LEBRE LO TRIPARTIT