Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2010. 12:32h.

Unió de Joves recomana a la JSC que "aprengui a llegir"

Iban Rabasa els ha animat a anar “més enllà de la desqualificació permanent i de la brega gratuïta"

Unió de Joves recomana a la JSC que "aprengui a llegir"

El president d'Unió de Joves, Iban Rabasa

El president d' Unió de Joves, Iban Rabasa, ha recomanat a la JSC “que aprengui a llegir documents llargs i a navegar per la xarxa” i els ha animat a anar “més enllà de la desqualificació permanent, de la brega gratuïta i de la crítica sense fonaments en la política”. “Esperàvem que les noves generacions Socialistes anessin més enllà de l’estil que caracteritza el PSC d’avui en dia”, ha continuat.

Rabasa ha afegit que "la JSC hauria de tornar a entrar a la web de CiU i baixar-se el programa, o que si segueixen tenint dificultats en la navegació, també poden anar directament a www.ideespelcanvi.cat, i allí el trobaran, sencer, definitiu i editat”.

Rabasa ha dit que “si la JSC hagués sabut fer quelcom tan simple com mirar-se un índex analític, que implica anar a mirar a la lletra J, de Joventut, s’hauria trobat amb 17 propostes concretes i directes relacionades amb Joventut”. Rabasa ha aclarit que “és evident que 17 mesures suposen, com a mínim, 17 paràgrafs”.

El jove nacionalista ha reblat el clau explicant que “aquestes 17 mesures, com que el programa les enumera totes, van de la mesura 17 a la mesura 992, la qual cosa vol dir que CiU entén que les polítiques de joventut són quelcom transversal, com també ha vingut defensant reiteradament el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya”.

Rabasa ha conclòs les seves valoracions sobre la campanya de la JSC manifestant que “després de veure les opinions de la JSC queda clar que per les joventuts socialistes les polítiques de joventut no són més que quelcom sectorial, que cal tractar a part i de manera inconnexa amb la resta del programa”. “És evident que es tracta d’una qüestió de prioritats”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Paradox, Lleida, 10/10/2010 - 21:26

Rabassa, que no veus que els de la JSC els falla la conexió WiFI dels veins i els talls en la comunicació a la xarxa es frecuent i arriba molt feble, nomes arriben senyals del papà PSOE-PSC, ara però amb l'emissió de bons de le GENE els hi compraran un router al Cash Converter.

#10 Jordi, Barcelona, 09/10/2010 - 20:19

Són patètiques les baralles entre joventuts polítiques.El joves som el 17% del cens electoral i tenim una representació que no arriba a l'1% al Parlament.Els joves passen de la política en la mateixa proporció que aquesta passa de nosaltres.Si voleu criticar apunteu cap a dalt, si us plau!!

#9 Joanet Capcentelles, Tarragona, 09/10/2010 - 09:57

Vull donar tot el suport a UJ perquè aporten un aire fresc al panorama juvenil i, en canvi, les JSC són més del mateix. Endavant UJ bona feina!

#8 Marc, Barcelona, 08/10/2010 - 19:51

Completament d'acord amb en Ton. Les JSC es creuen qui sap que perquè el PSC és a la Generalitat, i més d'un no sap ni fer la o amb un canut.

#7 Roc, Barcelona, 08/10/2010 - 19:10

Rita,em sembla molt clar que el que diu en Rabasa és que hi ha 17 propostes, no que la paraula surt 17 vegades... És molt diferent... Potser també ets de les que han d'aprendre a llegir bé...