Publicitat
Política · 13 de Maig de 2012. 10:55h.

"Unió defensa la plena sobirania"

Toni Castellà: "Duran hi coincideix"

El secretari d’Universitats i membre del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya, Antoni Castellà, ha assegurat que "Unió és un partit profundament sobiranista des del seu inici". "Unió defensa la plena sobirania en el marc i la estructura que es plantegi", ha afegit.

En aquest sentit, en una entrevista a e-notícies, ha expressat que "Duran hi coincideix perfectament i ahir ho va reivindicar". "Nosaltres reivindiquem la plena sobirania per a Catalunya i, a partir d'aquí, cadascú pot fer la seva proposta d'estructura jurídica d'estat, en aquest cas la confederal", ha apuntat.

Sobre l'esmena a favor d'"estructures d'estat per a Catalunya" que es va aprovar ahir, Castellà ha dit que "aquesta esmena ja es va aprovar al congrés de l'any 2000".

Finalment, ha dit que "deu anys després creiem que té plena vigència i que, a més, aquest missatge aglutina les diferents sensibilitats del partit". "El que hem fet és renovar el compromís de fa 10 anys", ha conclòs.

Antoni Castellà, al congrés
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 pepe, andorra, 14/05/2012 - 19:19

Lo q si tiene pinta de ser territorio soberano son los pelos de este señor. No se si diez años, pero diez meses seguro. Venga caballero, ahora q llega el verano, dele una alegria a su peluquero.

#6 Pep, vic, 14/05/2012 - 08:23

Em sembla que Unió no s'aclara ni Déu, o secillament volen mantenir una ambigüetat controlada per no mullar-se i poder anar amb qui sigui quan sigui. De fet Unió sempre s'ha dit que podia ser la marca blanca del PP a Catalunya i a les seves files d'exfranquistes per part de pare ni ha un munt no?

#6.1 Francesc, Girona, 14/05/2012 - 12:41

És molt normal en els socialistes : pares franquistes i fills socialistes

#5 Sir William Temple, Dublin, 13/05/2012 - 12:28

Fa 10 anys van apovar l'esmena de la plena sobirania, ara que la tornin a aprovar, d'aquí a 10 anys que la tornin a aprovar... i qui dia passa any empenys i si podem ficar la mà a la caixa millor. El paradigme de la política catalana, vendre fum i anar robant.

#4 Ramon, Barcelona, Opus CiU, 13/05/2012 - 12:15

Absolutament cert, Duran defensa la plena sobirania de què els catalans (buenu, i també els espanyols, eh, que diaria ell) li paguem la suite del Palace pels segles dels segles, amén.

#1 Elisenda M., Sant Cugat, 13/05/2012 - 11:38

No es veu massa gent a les imatges d aquest congrés. Tot això no interessa a ningú. Quan el Duran plegui, que un dia o altre ho farà, tot aquest decorat s l endurà el vent...