Publicitat
Política · 14 d'Agost de 2015. 16:37h.

Unió denuncia "centenars de manters" a Roses

El cap de llista per Girona, Xavier Dilmé, lamenta que fan "competència deslleial al petit comerç"

Unió denuncia "centenars de manters" a Roses

El cap de llista d'UDC per Girona amb els 'top' manta' al fons (Foto: Unió)

El cap de llista d’Unió Democràtica per Girona a les eleccions al Parlament, Xavier Dilmé, ha demanat des de Roses que les administracions competents actuïn sobre el “top manta” per evitar la desaparició del petit comerç, així com la mala imatge que s’ofereix als turistes.

Dilmé ha fet aquestes declaracions des del passeig marítim de Santa Margarida, on centenars de manters ofereixen els seus productes i s’ha reunit amb representants de l’Associació de Comerciants de la zona, que li han fet arribar les seves queixes.

“L’Ajuntament però també la Generalitat, no poden permetre aquest tipus d’activitat descontrolada que no només fa competència deslleial al petit comerç, a la gent que paga els seus impostos i crea llocs de treball, sinó que a més ofereix productes que presenten riscos potencials per als consumidors, entre ells els infants”, ha apuntat.

El candidat d’UDC també ha dit que fets desgraciats com els de Salou aquesta setmana “que tots lamentem” no poden justificar que es deixi d’actuar sobre aquests tipus d’activitats il·legals: “un tema és la problemàtica social concreta que poden patir certs col·lectius, que s’ha d’atendre per l’administració des de l’òptica social, i una altra intentar pal·liar aquesta problemàtica creant-ne una de nova –la venda ambulant il·legal- que perjudica tercers i alimenta les màfies”.

Finalment ha expressat el seu suport a les demandes dels comerciants i s’ha compromès a incloure el tema en el programa electoral d’Unió a les comarques gironines, anunciat en aquest sentit que en faran un seguiment específic dins l’Ajuntament de Roses.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 Daniel, Roses, 15/08/2015 - 10:32

Quan els d'Unió van tornar a governar l'ajuntament, l'alcalde (de CiU) va fer posar uns rètols, als fanals del passeig de mar, prohibint la venda ambulant, i els manters van córrer a muntar parada just a sota, sense fer cas de la prohibició. D'això fa cinc anys, i mai ningú els ha posat cap multa.

#5 nedland, Roses, 15/08/2015 - 00:06

Despres de les ultimes eleccions municipals que Unio va anar per separat i ja no estan al govern ara es queixen..ells saben perfectament que fa molts estius que aquest problema apareixia a Roses cada vegada.solucions cap.recursos justets i puntuals..

#4 nedland, Roses, 15/08/2015 - 00:01

Unio va estar molt temps al govern a Roses..igual que els seus companys de CDC .no han fet res..mesures superficials per fer la foto i sortir al diari amb 4 bolsos comisats..no van voler dedicar recursos..el PP soci de govern tampoc .la Gene va passar d ells.aquest estiu han demanat ajuda a la GC ..

#3 PAULET, BARCELONA, 14/08/2015 - 19:27

Crec que al fer-los fora, els ajuntaments de la costa s'han convertit en màquines de fer diners amb l'especulació del totxo, ara han de dedicar recursos a vigilar i prou de confiar que ho pagarem entre tots

#1 Carlos Gomez, Bcn, 14/08/2015 - 17:47

Els d´Unio ja van fins i tot pel carrer i caminant.
La de ximpleries que fa fer a alguns tot aixo del pruses.