Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2012. 13:19h.

Unió denuncia que CDC vol utilitzar Duran de "boc expiatori"

Marta Llorens: "fa temps que corre aquesta brama"

Unió denuncia que CDC vol utilitzar Duran de "boc expiatori"

La portaveu d'Unió, Marta Llorens

La portaveu d'Unió, Marta Llorens, ha denunciat que sectors de CDC volen utilitzar Josep Antoni Duran i Lleida de "boc expiatori" arran de les crítiques d'Oriol Pujol després de la reunió del darrer comitè executiu de Convergència.

Llorens, a pregunta d'e-notícies, ha explicat que no s'ha tractat avui el tema durant el comitè de govern d'Unió, però ha admès que "fa molt de temps que corre aquesta brama" i que es vol utilitzar el líder d'UDC de "boc expiatori"

La també també vicepresidenta executiva d'UDC ha manifestat que el resultat electoral de CiU "és molt més complex que no pas el que pugui fer les declaracions puntuals d'un dels líders de la federació" en referència a Oriol Pujol.

Marta Llorens ha atribuït la caiguda de 62 a 50 a que "molts eren diputats que venien per poder treure el tripartit" i ha recordat que el 2003 "estàvem en 48". "Tot govern que està governant amb dificultats i fent ajustos dolorossíssims té un cost electoral", ha afegit.

La dirigent d'Unió ha negat, d'altra banda, diferències amb CDC sobre el programa electoral "perquè fa més de 80 anys que som partidaris del dret a l'autodeterminació", però "una cosa és el que posa al programa electoral i una altra com es comunica".

Llorens també ha destacat que caldria analitzar el 'saldo' "entre els electors que marxen cap a ERC perquè no som prou independentistes i els que es queden a casa perquè som massa independentistes".

"Les tensions -ha acabat- son un clàssic a la federació, però tenim un llarga experiència de vida en comú".

Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 guillem, bcn, 11/12/2012 - 10:42

I Unió se sacrificicarà per en Duran?

#17 Ferran, Sant Andreu, 10/12/2012 - 23:56

Si tenen valor que presentin llista propia a les properes eleccions. Volem saber JA quin pes tenen dins de CiU aquest ganduls que només tenen càrrecs i per a treballar ni hi son ni se'ls espera

#16 Albert, vic, 10/12/2012 - 22:51

Au va! senyora, que fa molts anys que ens coneixem i patim totes les vostres truculències i estratagemes. Feu llista pròpia i així us perdrem de vista d'una vegada i algú podrà tornar Unió als seus origens.

#15 pep, manresa, 10/12/2012 - 21:27

A mi aquesta senyora o senyoreta m'hauria de dir de quin sector de CDC soc, com a català estic molt emprenyat amb el Duran no pel mal que li pugui fer a un partit, el que sigui, si no perquè ha perjudicat i perjudica constantment Catalunya
Ara he votat CiU, la propera no ho faré si hi ha el Duran

#14 maria, bcn, 10/12/2012 - 21:25

la campanya va ser presidencialista x voluntat del president Mas i aconsellat pel "pinyol" i ara resulta que la culpa la te en Duran! Si l'hagues orquestat ell segur que hagues anat molt millor. Per a mi es l'unic amb talla d'estadista.