Publicitat
Política · 28 de Juliol de 2009. 19:51h.

Unió, en defensa de les Esglésies

"S’ha volgut commemorar el centenari de la 'setmana tràgica', un lamentable episodi de la història de la nostra ciutat"

Unió, en defensa de les Esglésies

L'església de Maria Auxiliadora de Sarrià, amb una de les pintades

Unió Democràtica de Barcelona ha criticat les accions contra unes vint esglésies de Barcelona aquest cap de setmana passat, de les quals s'ha responsabilitzat un grup denomindo La Gallinaire, en el centenari dels fets de la setmana tràgica.

Es diu "s’ha volgut commemorar el centenari de la setmana tràgica, un lamentable episodi de la història de la nostra ciutat, en què es va atemptar contra les llibertats més elementals de la ciutadania barcelonina".

S'afegeix que "sense voler donar més ressò del necessari, des d’Unió Democràtica de Catalunya a la ciutat de Barcelona considerem que aquests actes de vandalisme protagonitzat per un grup d’incontrolats són fruit de l’anacronisme ideològic i d’una manca de respecte a les persones i a les institucions, i a la llibertat de les mateixes".

UDC afirma que "constatem, un cop més, que amb l’actitud feble amb els anti-sistema que durant molts anys han mantingut els actuals dirigents de la ciutat de Barcelona s’ha creat un ambient propici per a què col·lectius com La Gallinaire es sentin amb ànims de dur a terme actes com els esmentats".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 eusko, que mas da, 30/07/2009 - 13:23

desde luego que de gallinas tienen un ratico los chabalotes de los cojones y ya se podian poner a PINTAR algo mas que la mona

#6 Jaume S. Reg., BCN, 29/07/2009 - 10:56

Unes pintades absolutament lamentables .

#5 Hug, Begur, 29/07/2009 - 10:29

Quan Marroc torni a atacar Melilla, tidreu que tornar deixar anar els vostres fills per defensar aquella ciutat africana. Ara be si pagueu 50.000 euros, el votre no hi anirá. Que us sembla el tracte?. Despres espanya fara la repressió separatista

#4 ccc, bcn, 29/07/2009 - 10:06

el problema és q la pintada és en castellà i a una esglèsia de Sarrià,

#3 María, Barcelona, 29/07/2009 - 01:18

Em sembla una exageració donar-li aquesta importància a un simple acte reivindicatiu que te tota la pinta de ser només un apunt simbòlic que ha estat cosa de l'aniversari que s'esmenta i prou. Tranquils, catòlics, teniu el poder ben agafat.