Publicitat
Política · 20 de Juny de 2015. 14:50h.

Unió es veu competint amb CDC

El consell nacional ha de decidir si concorre sola a les eleccions

Unió es veu competint amb CDC

Una imatge de Duran i Lleida

Unió Democràtica es prepara per competir amb CDC a les eleccions del proper 27 de setembre després de trenta-set anys de federació. La decisió no està encara presa a hores d’ara al consell nacional -hi ha setanta paraules demanades- però tot apunta a que anirà cap aquí.

L’únic que ha transcendit fins ara són l’anunci de Joan Rigol de deixar la seva militància al partit per, en teoria, no provocar més enfrontaments, però a ningú se li escapa que Rigol podria ser un dels sobiranistes d’Unió que podria anar a la llista de Mas. Entre d’altres coses perquè és el president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir i el 2003 va deixar de ser diputat al Parlament.

Els sectors sobiranistes han demanat dimissions al comitè de govern amb, almenys, tres presidents d’intercomarcals en contra: l’alcalde de Prat de Compte, Juanjo Malràs (Terres de l’Ebre), Gerard Ardanuy (Barcelona ciutat) i el diputat Joan Recasens (Barcelona comarques).

La roda de premsa posterior al Consell Nacional estava prevista per a les 13.30, però ja s’ha endarrerit, com a mínim, fins a les quatre de la tarda.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Zukhov, Coventry UK, 21/06/2015 - 19:23

Faig públicament una aposta. Si unió es presenta sola a les eleccions (des de 1934 no ho fa), estic convençut de que no treuràcap diputat. I no cal dir, que "ni el destacado dirigente catalán Sr.Duran" com diuen a Madrid, no sortirà. Per que avui, no és ningú.

#8 Hector, Bcn, 21/06/2015 - 15:27

Si tots els qie deien qie votaven ciu i ho van deoxar de fer per ser indepes, ara que surt udc per lliure no sera a l'hora rival per c's? Aixo ningu ho contempla?

#7 joan, manresa, 20/06/2015 - 17:00

tinu.)taula.No vulgui fer-se la victima.,Sr.Duran després de tants anys a Madrid,que a aportat a Catalunya ..,RES.Ni tans sols a pugut frenar l'expoli de transfarencias fetas en anys anteriors...,Sr.Duran el seu saldo politic es nefast...,axó sí,amb molt "glamur"i...d'altres cosetas.Punt final !!

#7.1 Josep , Tarragona , 20/06/2015 - 17:33

Quines competencies t han expoliat???

#6 josep, bcn, 20/06/2015 - 16:59

Duran tens e meu vot

#5 joan, manresa, 20/06/2015 - 16:56

El Casal obrint la seva para
deta desde Morolandina..---Sr.Duran,tingui una miqueta més amb seny.No seguexi els passos de tants impresentables,plens d'odi i mala baba.Plegui reconexent que els temps lan descolocat.Ha pèrdut els arguments que tant de temps li han donat per portar el caviar a (cont