Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2015. 16:15h.

Unió expressa l’”absoluta lleialtat” a Mas

El comitè de govern no valora les paraules de Santi Vila sobre Duran

Unió expressa l’”absoluta lleialtat” a Mas

Una imatge de la reunió del comitè de govern d'Unió (Foto: UDC)

El número dos d’Unió, Ramon Espadaler, ha manifestat “l’absoluta lleialtat en tot aquest procés” dels consellers d’UDC al president de la Generalitat, Artur Mas, després de la roda de premsa del comitè del partit.

Les paraules d’Espadaler, que és també conseller d’Interior, es produeixen a més després de les declaracions del titular de Territori, Santi Vila, que va dir que se sentia “més a prop” de Junqueras de que Duran.

Ramon Espadaler ha afirmat que “no hem valorat en el si del comitè de govern aquestes opinions”, però ha expressat la “unitat de criteri”. “De vegades es vol transmetre que una cosa és el president del comitè de govern i l’altra dels consellers”.

El dirigent d’UDC ha insistit que, com a consellers del Govern, “hem donat compliment al full de ruta” en els tres eixos pactats: “recuperació econòmica, preservació de l’Estat del Benestar i avançar en el dret a decidir”.

Espadaler, acompanyat de la portaveu, Montse Surroca, ha explicat d’altra banda que “hem valorat la compareixença d’avui del president de la Generalitat en seu parlamentària. Posa en valor l'exercici de transparència del president Mas. Ara ja no hi ha cap excusa per part de ningú per negar-se a les compareixences -parlo del Parlament, però també de la creació de comissions al Congrés o a Andalusia”.

“No és lògic -ha afegit- que els que pretenen donar lliçons en altres àmbits parlamentaris es neguin reiteradament, no ja a les compareixences sinó a les creacions de comissions.

En aquest sentit, Catalunya va per endavant en aquest exercici de transparència i de donar valor al Parlament amb el ben entès que som conscients que hi haurà qui pretendrà convertir la compareixença en una mena de circ, cosa que no serà així pel rigor del president Mas”.

També emplaçat “Alícia Sánchez-Camacho a comparèixer i a aturar les evasives que han fet que no hagi volgut comparèixer com té l’obligació, i també, a la resta de persones que de moment han tingut una actitud distant respecte al Parlament”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles, Catalunya, 10/02/2015 - 11:42

Ho tenen clar, aquests d?Unió, que es presenten amb CDC o se?ls hi acaba la mamella i s?han de posar a treballar, fet que els hi fa terror, ja que no podrien viure, ni de conya, com ho fan ara a costa de la política i enganxats amb CDC.

#1 angelito, barcelona, 09/02/2015 - 21:11

Ya se sabe que cuando se quiere que no se aclare algo, se nombra una comisión. De ahí la alegría de Espadaler.