Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2009. 14:02h.

Unió expressa "respecte" per Anna Hernández

UDC es desmarca de la crítica de Felip Puig a l'esposa de Montilla per quarta vegada

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha manifestat públicament "el nostre respecte per la senyora Anna Hernández" arran de la polèmica pels càrrecs que té o ha tingut com a regidor d'urbanisme de Sant Just Desvern i delegada de l'àrea d'infraestructures de la Diputació de Barcelona. És la quarta vegada que es desmarca Unió del secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, després que aquest es preguntés "s'imaginen Marta Ferrusola de regidora d'urbanisme?".

Pelegrí ja va manifestar l'endemà que "nosaltres no compartim les declaracions" i que "per nosaltres no és l'estil de fer política de CiU". El president del partit, Josep Antoni Duran i Lleida, va aprofitar també dissabte, en la 78è commemoració de la fundació d'UDC, per a marcar distàncies.

En una velada al·lusió va afirmar que "necessitem l’adversari, en el meu partit defenso una veritat, però no és una veritat absoluta i necessito el complement de les de la resta de partits. A mi m’interessa l’adversari, no destruir-lo. Mai, des d’Unió, sortiran expressions que tendeixin a destruir l’adversari. La política ha de ser diàleg i no destrucció”.

El president d'Unió també ha manifestat aquest dilluns, en una entrevista a Rac1, sobre la notícia publicada per l'ABC sobre els informes que ha facturat el número dos de CDC en el marc de la seva activitat privada, que "el senyor Puig, legalment -la legalitat no sempre és legitimitat-, té tota la possibilitat de dedicar-se a d'altres negocis legals". Finalment, Josep Maria Pelegrí ha reiterat després de la reunió de la direcció del partit que "el nostre respecte per la senyora Anna Hernández".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Josep Portero, Terrassa, 10/11/2009 - 18:26

Victor, per governar no cal tenir mala llet, cal ser correctes i el que tu proposes es marrulleria.
Joanet, l'exemple que poses es d'algú que no respecta les n omes, no hem serveix.
Perquè trenquem les vestidures per una cosa que es habitual i correct

#27 Victor, Barcelona, 10/11/2009 - 06:19

- Amb tots els respectes cap a Unió, la politica es així. Si voleu governar, cal una mica de mala llet. Abans de posar-vos en contra d'en Puig, caldria la opinió dels vostres militants. La imatge de tous no us afavoreix. Ells no ho farien.

#26 Joanet, Tarragona, 09/11/2009 - 20:05

Una cosa pot ser legal i al mateix temps immoral. El capellà que predica l\'honestedat i dorm amb la majordona, és legal però immoral. Que una persona que predica el socialisme tingui 14 càrrecs és legal però immoral. Cap respecte, doncs.

#25 Montserrat, Barcelona, 09/11/2009 - 19:55

No serà que tenen coses en comú els d\'Unió i els de Cornellà? Com per exemple cert desordre dels cursos de formació?

#24 jorg, bcn, 09/11/2009 - 19:46

Estos de Unio no se si son democristianos o "demoidiotas.Sin ser de CGENCIA ni nacionalista les recomendaria a los convergentes que suelten lastre ya que Unio no suma sino k resta y mucho.Son un partido remora sin guevos a ir en solitario