Publicitat
Política · 22 de Juny de 2011. 21:26h.

Unió ha de donar la cara per CDC

La vicepresidenta Ortega respon al Parlament sobre el 'cas Palau'

Unió ha de donar la cara per CDC

Ortega, durant una compareixença al Parlament

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, d'Unió, ha hagut  de donar la cara al Parlament pel 'cas Palau', el presumpte cas de corrupció de CDC. En la seva compareixença a la comissió d'assumptes institucionals del Parlament, Ortega ha respost a una bateria de preguntes de PSC, ERC i ICV-EUiA sobre el cas Palau de la Música i les seves derivacions.

En la compareixença parlamentària d'Ortega, el diputat d'ICV-EUiA Jaume Bosch ha preguntat a la vicepresidenta si no veu cap "incompatibilitat ètica o moral" en el fet que Àngel Colom segueixi formant part de la direcció de CDC, tot i que ha reconegut haver rebut diners de Millet.

Ortega ha refusat pronunciar-s'hi, perquè "les mesures que calgui prendre, si és que cal prendre-les, ja les prendran els partits polítics", i ha emplaçat a l'oposició a no fer "un judici paral.lel polític i mediàtic, que no aporta res".

Per la seva banda, el diputat d’Esquerra, Pere Bosch, ha assegurat que "la decisió del fiscal del 'cas Palau' d’imputar Daniel Osàcar i Angel Colom ha fet que el govern de la Generalitat hagi quedat en ridícul pel seu canvi de criteri al respecte".

Bosch ha dit durant la compareixença de la vice-presidenta del Govern Joana Ortega que "el govern de CiU va actuar molt ràpid a l’hora de canviar el criteri jurídic sobre el 'cas Palau' i no ha actuat amb tanta celeritat quan ha tardat cinc mesos a venir a donar explicacions al Parlament".

El diputat d’Esquerra també ha posat de manifest "la contradicció entre el secretari del Govern Germà Gordó que va admetre en la seva compareixença al Parlament un canvi de criteri de la Generalitat en aquest cas i la vicepresidenta del govern, Joana Ortega que avui ha tornat a negar que existís un canvi de criteri del Govern en el 'cas Palau'".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Justina, Barcelona, 25/06/2011 - 13:27

La Joana Ortega està començant a trobar el seu paper i a exercir de Vicepresidenta de Catalunya. Demostra que no es una titella més del Duran i que té fusta, coratge i sentit polític. Que us pensàveu, que faria com el Carod?

#1 Justina, Barcelona, 25/06/2011 - 13:25

La Joana Ortega està començant a trobar el seu paper i a exercir de Vicepresidenta de Catalunya. Demostra que no es una titella més dels capricis destructius del Duran i que té fusta, coratge i sentit polític. Que us pensàveu, que faria com el Carod?