Publicitat

Pelegrí lamenta que els mitjans no respectin la presumpció d'innocència

El secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha  negat la informació que ha aparegut a El Periódico que acusa a la formació de Duran de finançament il·legal.

En roda de premsa al Parlament i en companyia d'Oriol Pujol, Pelegrí ha manifestat que "Unió no ha rebut cap notificació sobre aquesta qüestió. Nosaltres no tenim informació que ens vingui directament dels òrgans judicials".

En segon lloc, ha dit que "es produeix una indefensió amb les titulars que, curiosament, els mateixos mitjans de comunicació fan. Nosaltres no ens podem defensar. Sortim com a culpables d'entrada". En aquest, sentit ha lamentat que no es respecti el principi de presumpció d'innocència.

Per últim, ha assenyalat que "nosaltres, com sempre, posem a disposició del òrgans judicials tota aquella informació que necessitin, però ha dit que "hi ha tranquil·litat a Unió perquè el finançament ha estat auditat i és conegut".

Oriol Pujol, amb Pelegrí, durant la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Enric, Girona, 17/02/2010 - 23:49

Només són presumptes i fa més de deu anys!. Amb un esforç bestial, pagat per tots els catalans encara no han trobat cap prova que implica a UNIÓ. Quan el PSC o ICV baixen les enquestes surt aquesta noticia. Ja cansa!!!

#1 Xavi, BCN, 17/02/2010 - 13:35

'Segons publica el diari El Periódico' -Doncs ja està tot dit. Electoralisme pur. Guerra bruta del PSC. Han trigat poc a començar...