Publicitat
Política · 20 de Desembre de 2014. 16:04h.

Unió recorda que Mas va guanyar dos cops i ERC no li va cedir la presidència

Espadaler troba una “maniobra de distracció” l'oferta de Junqueras

Unió recorda que Mas va guanyar dos cops i ERC no li va cedir la presidència

Espadaler

El secretari general del comitè de govern d’Unió ha dit que la proposta de Junqueras de cedir la presidència de la Generalitat a Artur Mas en cas que ERC guanyés les eleccions “ens sorprèn, perquè en dues vegades que el president Mas ha guanyat les eleccions, ERC no ho ha respectat i ha optat per altres opcions”.

“Per tant, li donem una credibilitat baixa”, ha afegit. Ramon Espadaler ha remarcat que “les enquestes revelen la pressa i la insistència d’ERC per fer un avançament electoral sí o sí”. “És un nou element d’innovació que ens deixa un punt perplexes”, ha indicat.

Espadaler ha afegit “que ara ens vingui a explicar que si guanyen ells tornaran a alterar el resultat majoritari de les urnes és una maniobra de distracció que pretén defugir la proposta del president”.

“Des d’Unió, continuem pensant que un avançament electoral no té sentit si no resol la consulta. Amb aquesta maniobra de distracció d'ERC, els convidem a reflexionar i a tenir un punt més de rigor”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Dionís, Caldes de M., 22/12/2014 - 07:17

Vaja, aquests del cas Turisme, Treball ,del cas Pallerols i del cas Duran Lleida, a mes de lladres també son uns ressentits.

#13 JoanMarti, VCJ, 21/12/2014 - 12:11

El Sr. Espadaler no sap en quines circunstancies ens movem, el Sr Junqueras es totalment sincer i si ho diu ho fara. Tu ets desconfiat perque estas en un partit que no vol l'independencia i nomes posa pals a les rodes del seu soci, els traeix constanment. Botiflers

#12 pep, manresa, 21/12/2014 - 11:28

Colta, mosso, us van cedir Pujol, Millet, Alavedra i Prenafeta (entre molts d'altres) els nostres mils de milions, aquí, a Andorra, a Suïssa i a Liechtenstein (també entre molts altres paradisos fiscals, que són tants, que encara no els coneixem tots)?.

#11 A. Romero ´Pérez, S. Boi de Llobregat, 21/12/2014 - 07:59

lugar concreto del territorio. La maniobra de distracción sigue, no solo hay que acotarlo a la lista única, si no a "tot el procés". Es un engañabobos mientras les hacen creer que todo mejoraría psifacto con la independencia. Unos viven a tuti pleni mientras otros sobreviven. Paralisis económica hay

#10 A. Romero Pérez, S, Boi de Llobregat, 21/12/2014 - 07:58

del paro (me refiero en Catalunya) y a su distribución por franjas de edades desiguales y por último a una distribución igual entre miembros de una misma familia. Buen favor han hecho y hacen algunos mass media adormeciendo a las masas. Si todo estuviera concentrado quizás hubiera estallado en algún