Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2014. 12:27h.

Unió recupera la Confederació

Duran diu que “la nostra és una proposta política, social, moral, molt diferent” de la d'ERC

Unió recupera la Confederació

Una imatge d'arxiu del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida

El president del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha recuperat la proposta de la Confederació com a possible solucions per les relacions entre Catalunya i Espanya.

“Volem – i hem defensat sempre des de l’any 31– que reconegui la personalitat nacional de Catalunya. I, a partir d’aquí, fem la proposta de la confederació que vol dir: volem continuar sempre i quan ens respecti el que som i, per tant, de tu a tu anem a buscar un horitzó i un futur comú”, ha apuntat.

Unes paraules pronunciades aquest dissabte en un esmorzar celebrat per la comarcal del Baix Empordà d’UDC, on va aprofitar per reivindicar que “en aquest espai Unió pot aportar en el futur moltes coses”, en referència al debat nacional sobre el futur de Catalunya.

Duran i Lleida també ha marcat diferències amb ERC, afirmant que “Unió no proposa el mateix, hi ha moltes coses molt lluny d’Esquerra”. “La nostra és una proposta política, social, moral, molt diferent. És nítida, claríssima i l’hem d’intentar compartir amb moltíssima gent, i hi ha molta gent que vol fer-ho”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Jesús, Murcia, 04/08/2014 - 11:23

Pero Duran, ¿es que no ves que ESP jamás os respetara como sois? Si queréis seguir existiendo como pueblo dejaros de fantasias y trabajad por la independencia. Yo que vivo en Murcia sé perfectamente lo que piensa el ciudadano medio sobre Cataluña y los catalanes. Jamás respetaran vustra lengua.

#11 Ben, Reus, 04/08/2014 - 08:55

Com pot un avi que fa 40 anys que escalfa poltrones, trepitja moqueta i viu com un rei ser regeneració de res? Durán, xaval, estàs acabaàt. No t'hi escarrassis que ja no pots fer passar bou per bèstia grossa.

#10 Vilalta, Berga, 03/08/2014 - 20:00

Prou!!! D'enredà la gent Senyor Duran :Per confederar-se unes Nacions PRIMER tenen que ser lliures i desprès s'han de voler Confederar lliurament Ni Catalunya és una Nació lliure ni la resta de la península Ibèrica (España) vol confederar-se. A més quina avantatja hi ha confederar-se amb Espanya?

#10.1 Pablo, Madrid, 03/08/2014 - 21:18

Tú eres España. ¿por qué hablas como si España acabara en el Ebro? En todo caso te confederarías con otras comunidades....Pero recuerda una cosa, España será confederal si así lo quieren sus habitantes desde Gerona a Canarias....

#10.2 Josep Antoni, Tarragona, 03/08/2014 - 21:21

D'vantatja cap. I Duran no entra dintre la regeneració politica. Tots els que fa 20 anys o mes que estan en politica han de deixar pas a noves persones. Duran es un aprofitat. Quan temps ha estat cotitzant a la privada?

#9 Ericus, Cambrils, 03/08/2014 - 19:46

Cuesta fiarse de que Durán no sabía nada del termitero del 3%. Y si lo sabían, por qué no lo denunciaron?? O también participaban??? No sé , no sé, en CAT ha habido demasiada connivencia y omertá como para fiarse de Durán, Rull, etc...

#8 spanish, Madrid, 03/08/2014 - 18:56

moral ? un partit que ha sigut condemnat per robar ?

#8.1 ºMarc, Mataro, 03/08/2014 - 22:00

que farem amb CDC ?