Publicitat
Política · 27 de Maig de 2015. 09:34h.

Unió retreu al sector sobiranista que filtri a la premsa

Surroca: “havíem acordat que no havia de ser un debat a través dels mitjans de comunicació”

Unió retreu al sector sobiranista que filtri a la premsa

Surroca, amb Duran i Espadaler, en una imatge d'arxiu

La portaveu d’Unió, Montse Surroca, en declaracions a El món a RAC1, ha retret al sector sobiranista del seu partit el document on demanen preguntar de manera explícita a la militància sobre la independència de Catalunya. “Havíem acordat que no havia de ser un debat a través dels mitjans de comunicació”, ha recordat.

Surroca ha reconegut que “la pregunta ha de ser clara. No tindria sentit que no fos clara. Evidentment”. Tot i això, considera que “al comitè de govern és on s'ha de produir el debat sobre la proposta”. També ha explicat que “Ramon Espadaler aquesta setmana està parlant amb tots els membres de la direcció del partit”.
 
"A Unió hem impulsat aquesta consulta interna. Un procés participatiu, que és un exemple quan es parla de nova política, transparència i participació. Som els únics que hem impulsat una consulta d'aquestes característiques. Ens sembla molt bé que tota la militància es pugui expressar. Ara bé, ens hem donat unes regles del joc, aprovades per una àmplia majoria en un consell nacional”, ha indicat.

“Ara hem estat tots implicadíssims en la campanya de les municipals i vam dir que no s'havien de barrejar els dos debats. Abans del dia 2, el secretari general haurà parlat amb tots”, ha assegurat.
 

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Pepet, Sabadell, 27/05/2015 - 13:40

Montse, que els sobiranistes som així; noia, no hi ha res a fer.

#2 Carlos Gomez, Bcn, 27/05/2015 - 11:26

Per fi s´han decidt.
Despres de mes de 2.000 anys d´asamblearisme permanent ja estan llestos per asaltar el Palau d´Hivern.
Amb les seves mases al carrer,la revolucio no hi ha qui la pari.
Ara si.

#1 moianes, Moià, 27/05/2015 - 10:27

El secretisme d´Unió arriba a uns extrems de paranoia total que fa que sembla que estiguin en l´ambigüestat més absoluta. No seria d´estranyar que la pregunta fos tant estrambótica que no l´enteguessin ni ells mateixos.