Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2013. 18:39h.

Unió s'acosta al PSC

Duran i Rigol es reuneixen amb Navarro i Iceta en ple debat sobiranista

Unió s'acosta al PSC

Dirigents del PSC, en una reunió a la seu d'Unió al 2008

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, i el primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'han reunit aquest dimecres per parlar del procés sobiranista a Catalunya.

Duran i Navarro s'han trobat en un dinar, en el qual també hi han participat l'expresident del Parlament, Joan Rigol, i Miquel Iceta.

Durant la reunió -tal com han confirmat fonts oficials del PSC a e-notícies- han buscat un "punt de trobada a la tercera via" proposada per Duran i han parlat també de l'anomenat 'manifest Rigol' pel dret a decidir, el qual ha rebut el suport dels socialistes catalans.

La trobada entre els dirigents d'Unió i el PSC ha tingut, segons han explicat les mateixes fonts, "bona sintonia i bon to" i forma part "dels contactes habituals" de Pere Navarro.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Quo vadis?n, Bcn, 03/10/2013 - 23:13

El més lògic hauria estat sempre això, la sociovergència, un govern format pels partits més votats pels ciutadans. En comptes d'això, a causa de les seves disputes, van afavorir que partits petits de poca representació prenguèssin decissions que afectaven molts ciutadans.

#10 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 03/10/2013 - 20:26

Está bien que se junten. Asi caerán mejor. Que poco futuro tienen los dos. Esta puede ser su ultima legislatura. Irán a saco. Sin piedad. No escapará ni un euro.

#9 Little Boy, Barcelona, 03/10/2013 - 09:07

Em sembla molt lògic que UDC explori possibles aliances amb el PSC, desprês que CDC ha renunciat definitivament a ocupar la centralitat política. Sempre ho diré: CiU era el partit de la burgesia catalana moderada, per aventures ja estava ERC. Crec que sòm molts que ens sentim traïts per Mas.

#8 jordi, Cornellà, 03/10/2013 - 09:02

Em sap greu que una persona honrada com en Rigol hagi d'acompanyar l'interessat d'en Duran a veure una persona de la talla de l'Izeta.
En Navarro és un pobre infeliç, Més li valdria continuar d'alcalde, no se si ho feia bé o no però al menys no era tant notori quan feia el ridícul.

#7 Barcelona, Barcelona, 03/10/2013 - 01:19

La Tercera Via o la Via Vasca pot fer descarrilar la Via Independentista?