Publicitat
Política · 23 de Març de 2010. 19:20h.

Unió se sent perseguida

Pelegrí diu que "alguns mitjans de comunicació ens han culpabilitzat"

El secretari general d'Unió Democràtica, Josep Maria Pelegrí, s'ha referit aquest dimarts a l'arxiu per la fiscalia del Tribunal Suprem de les diligències relacionades amb una suposada implicació del diputat Josep Sánchez Llibre en un finançament il legal del partit, i ha dit que "alguns mitjans de comunicació ens han culpabilitzat".

Pelegrí, que també ha al·ludit a "polítics" en aquesta tasca de "culpabilitzar" a Unió, no ha concretat, durant la roda de premsa que ha celebrat al Parlament, a què polítics o a quins mitjans es referia.

La fiscalia del Tribunal Suprem, segons ha informat La Vanguardia, no ha apreciat indicis de delicte en l'actuació del diputat d'Unió Democràtica de Catalunya Josep Sánchez Llibre en relació amb el presumpte finançament il·legal d'aquest partit i ha acordat arxivar la part de les diligències que afectaven el diputat.

El tancament de les diligències s'ha produït després de rebre de la fiscalia de Barcelona material sobre una investigació oberta en relació amb una suposada xarxa de factures falses en la qual figurarien com implicats responsables del partit i ex alts càrrecs de l'últim Govern de CiU, entre d'altres persones.

Els fiscals del Suprem no han apreciat indicis de delicte en l'actuació del diputat d'UDC, que haguessin obligat a portar el cas a aquest tribunal per la seva condició d'aforat a nivell estatal, de manera que ha arxivat aquesta part de la causa i ha demanat a la fiscalia de Barcelona que segueixi investigant la resta dels fets.

Josep Maria Pelegrí, acompanyat d'Oriol Pujol, durant la seva roda de premsa al Parlament
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Bacus, Tarragona, 24/03/2010 - 11:46

Laia, en això que dius tens tota la raó, els mitjans de comunicació escombren cap allà on els hi interessa però nosaltres hem de saber-ho

#4 Laia, BCN, 24/03/2010 - 10:20

(2) El sectarisme dels mitjans socialestes es pot constatar facilment: mireu el Periódico o les noticies de tv3, del dia qeu van imputar Sanchez Libre (grans titulars) amb les d'ahir, quan es va saber que el Suprem no veia cap indici de delicte.

#3 Laia, BCN, 24/03/2010 - 10:18

(1) A mesura que s'acostin les eleccions, i a mesura que es confirmi la davallada del tripartit, les acusacions falses, les difamacions i les calumnies vers CIU, per tots els mitjans, augmentaran. Són els sistemes de sempre...

#2 Bacus, Tarragona, 23/03/2010 - 20:22

Aquests del PP (versió catalana) no tenen arreglo.

#1 Bacus, Tarragona, 23/03/2010 - 20:04

Com son aquests del PP versió catalana !