Publicitat
Política · 21 d'Octubre de 2008. 12:35h.

"Unió s'hauria de presentar per separat de CDC a les europees"

El representant del col·lectiu crític El Matí proposa "que la ciutadania decideixi"

El membre del col·lectiu crític d'Unió 'El Matí', Joan Capdevila, ha recordat en una entrevista a e-notícies que "aviat tenim un test: les properes eleccions europees, a mitjans de l'any vinent: presentem-nos per separat de CDC i deixem que sigui la ciutadania qui decideixi". Capdevila, que no s'ha volgut aventurar en pronosticar quants diputats tindria Unió si es presentés per separat de CDC en unes eleccions al Parlament, ha reconegut que "després del congrés vam fer l'anàlisi que pertocava".

"Cadascú farà el seu camí lliurement. No és una alegria veure que tot el que proposes com a model de partit o país no prospera. Per tant, feliços no som", ha deixat clar. També ha lamentat que l'argument que acabaran a Convergència "el fa servir la direcció des de fa 10 anys contra nosaltres, igual que el que treballem poc o que som uns oportunistes. Contra les idees no hi ha arguments i per tant s'han de fer servir judicis d'intencions".

El militant crític ha admès que "en moments d'emprenyament se m'ha passat pel cap trencar el carnet, però jo sóc d'Unió des de que vaig fer la mili. A mi em costarà molt llançar el carnet d'Unió". També ha manifestat que "entenem que és compatible treballar per la Casa Gran i ser d'Unió, però la majoria de la militància, no". Finalment, ha expressat que "suposo que per expressar una opinió no prendran mesures, Unió és un partit molt democràtic en aquest sentit".

Joan Capdevila admet que "no estem feliços"
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pitus, l´hospitaley del llobregat, 22/10/2008 - 12:55

No solsament a les europees, sino a totes, el problema el tiindràn que no podràn penjar cartells, tots els militants són els assistents al seu Congrès. Quina paciència té CDC amb aquesta gent. Unió son els democristians i CDC els màrtirs

#9 Marc P., Badalona, 22/10/2008 - 10:29

Aquests crítcs semblen més honestos i nacionalistes que els peperos d Unió, que han iniciat el seu camí cap al PP, per la via d anar abans amb el PSOE (com els d UPN). I a això li diuen centralitat?? juajaja

#8 Esther, Sant Sadurní, 22/10/2008 - 09:47

em sembla molt bé que expressis les teves idees i tal com dius, UDC és un partit molt democratic i per aixó no ha de prendre mesures, i sempre encaixa molt bé el que espressen els seus militants.

#7 Met de Ribes, Ribes, 21/10/2008 - 21:32

no perd mai qui defensa la causa dels ideals
a resistir, companys!

#6 vicenc, barcelona, 21/10/2008 - 21:18

No retreat, no surrender