Publicitat
Política · 15 de Març de 2013. 10:42h.

Unió també col·loca els seus joves

Dos germans de les joventuts democristianes són assessors a Interior i Agricultura respectivament

Unió també col·loca els seus joves

Duran, amb joves d'Unió

Dos germans d’Unió de Joves, el viver d’Unió Democràtica, ocupen càrrecs de responsabilitat al Govern de la Generalitat. Marc Gonzalo Pérez, nomenat cap de l’Oficina de Relacions Institucionals, i Víctor, que des de l’any passat és cap de gabinet adjunt del conseller Pelegrí.

En una resolució de 10 de gener de 2013, el dirigent d’Unió i conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va nomenar Marc Gonzalo perquè participi de les “gestions derivades de les relacions amb el conjunt dels òrgans estatutaris que depenen del Parlament”.


Per elaborar els informes i assessorar el conseller, en matèria de relacions institucionals, el jove democristià percep les retribucions corresponents a un lloc de funcionari del grup A, subgrup A1 i complement específic de 30.094,32 euros anuals.

Víctor Gonzalo Pérez, adjunt al cap del Gabinet del Conseller del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, té les obligacions i els drets inherents al càrrec com “donar suport i assistència a les activitats del conseller” i, entre d’altres per “redactar informes sobre els temes d'interès que consideri el conseller”.

Les retribucions d'aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de complement de destinació 24.4 i complement específic de 21.032,64 euros anuals.

Més enllà de les seves responsabilitats de Govern, Marc, que ha estudiat comerç internacional, i Víctor, enginyer de telecomunicacions, van emprendre fa tres anys el projecte Protect In de tanques d’obres en construcció.

Una imatge dels germans Gonzalo Pérez

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#29 Ramon, 1ull al plat i 1ull al gat q és de CiU , 16/03/2013 - 23:45

Per a mi que això ho ha escampat el M.H. Espanol del Ano durant 23 Anos, perquè es deu pensar que només ell té dret a col.locar els seus fills "ben col.locats". Vull dir no com aquests desgraciats, que ni Acapulco, ni Puerto Madero, ni Andorra, ni Liechteinstein.

#28 Misbimbo, Sants, 16/03/2013 - 13:42

No vull restar mèrits a aquests nois perquè no en dubto que en tenen; però es pot servir al país sense haver de renunciar a la carrera que tenien a l'empresa privada. No cal cobrar un sou públic, bastant més alt que els dels seus nous companys a qui els hi estan retallant, i de quina manera.

#26 Eduardo González Palomar, Manlleu, 15/03/2013 - 20:20

¡Por descontado que hay nacionalistas en Cataluña que incluso con la crisis están como los mismísimos ángeles!

#25 Albert Garcia, Sabadell, 15/03/2013 - 18:06

Els Gonzalo no son exemple de qui es ''col.loca'' per una feina. Els dos han renunciat a una carrera professional que tenien iniciada a l'empresa privada per vocació a la política i servei al pais, cosa admirable. A més de la seva voluntat i dedicació són altament competents i un referent a l'UJ

#25.1 spanish, Madrid, 16/03/2013 - 01:53

tu muy normal no eres verdad ? cambia de desayuno..han renunciado ? jajjajajjaja no los quiere ni dios, con minuscula y pillan del erario publico yo los llevaria a Siberia a picar hielo los nacionatas es lo maximo que se merecen...estamos limpiando los tanques para arrasar esta basura

#24 Justinià, Barcelona, 15/03/2013 - 17:56

Quina és la notícia? Ernest- Pasqual Maragall? Jorge-Alberto Fernandez Díaz?. Altres parents. Ana Botella- Jose María Aznar? Familia Bustos sencera a Sabadell?, Jaume Saura-Imma Mayol?. Anem més enllà George Bush I-George Bush II; Bill Clinton-Hillary Clinton etc
Pel fet de ser familia nihil obstat