Publicitat
Política · 15 de Març de 2016. 14:29h.

Unió: “tenim un problema”

El partit contempla vendre’s el patrimoni per poder pagar els “19 milions de deute”

Unió: “tenim un problema”

Espadaler

El líder d’Unió, Ramon Espadaler, ha comparegut en roda de premsa per admetre que en el partit democristià “tenim un problema” després d’acollir-se al preconcurs de creditors. “El deute de és de 19 milions d’euros. Una de les possibilitats és la venda de patrimoni”, com ara les diferents seus, entre elles la central del carrer Nàpols, ha assenyalat.

Espadaler ha reconegut la “necessitat imperiosa de reorganitzar el partit” i “ressituar la situació financera”. “Tenim un problema, no ho volem amagar. Estem en una situació complexa”, ha indicat, a més de lamentar que “la realitat no és amable”. “Una part de les seus de fora de Barcelona ja han estat venudes”, ha revelat.

El dirigent democristià ha recordat que “el no tenir representació parlamentària limita” els ingressos, però s’ha mostrat convençut que “el projecte d’Unió té absoluta viabilitat”. En aquest sentit ha avançat que “hem pagat la fiança”. “Confiem que serem capaços de sortir endavant, volem donar continuïtat al projecte”, ha insistit.

També ha explicat que “el deute és fonamentalment bancari” i ha assegurat que “estem al dia amb la Seguretat Social dels treballadors d’Unió. El deute amb la Seguretat Social està resolt”. “Tot això ho fem perquè creiem en Unió”, ha sentenciat.


Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 D. Carmona, Viladecans, 16/03/2016 - 06:58

La realidad no es amable con millones de seres humanos, personas a las que llamamos gente si no la conocemos y somatizamos rápidamente al no identificarnos con ellos, por no tener vínculo alguno. Dicho lo anterior, si desaparece Unió se pierde un partido de centralidad política.

#7 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 15/03/2016 - 21:17

Aneu al Millet, que us els pagarà. Només que heu de signar dos rebuts (i després fer tot el que ell vulgui). A l'Àngel Colom li va anar bé, i fixa't com la Rahola no s'hi fica gaire amb en Millet. Si teniu algun dubte, en Jordi Pujol us explicarà com fer-ho.

#6 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 15/03/2016 - 21:12

Podrien fer una derrama entre els votants. A 190 euros per cada votant ja en tindrien prou, i a més d'aquesta manera podrien fidelitzar el vot i tot!

#5 Patxi, Barcelona, 15/03/2016 - 20:41

Aiiii !!!

Si Carrasco i Formiguera us veiés en aquest tràngol...

#3 Carlos Gomez, Bcn, 15/03/2016 - 15:59

Ara que ja no poden viure de l´aire ni de l´esperit sant i que la patria del seu cor ja no els vol mantindre es quan s´adonen que tenen un problema, com un embaraç no desitjat.
Segur que je estan cavilant per veure com ens encoloman a nosaltres aquest fill inesperat que els hi sortit.
Son fantastics