Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2016. 17:46h.

Unió va acusar el community manager de Puigdemont de gravar una intervenció de Duran

Van estar a punt d'obrir-li expedient, però al final va renunciar

Unió va acusar el community manager de Puigdemont de gravar una intervenció de Duran

Aleix Clarió i Carles Puigdemont (foto: twitter Aleix Clarió)

El community manager del president Puigdemont, Aleix Clarió, va gravar la intervenció de l'exlíder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, davant l'assemblea de militants de Girona l'any 2013, en la qual l'exdirigent democristià acusava “TV3, RAC 1, CDC i alguns d'Unió” d'aplanar el terreny als republicans.

 

Així ho asseguren fonts del partit democristià, que també expliquen que Clarió ja era en aquell moment responsable de la comunicació 2.0 de l'Ajuntament de Girona -a proposta d'UDC- quan va enregistrar les paraules de Duran que, posteriorment, es van filtrar i publicar al Diari de Girona.

 

Els democristians van considerar la possibilitat d'obrir un expedient contra Clarió, un extrem que finalment no va ser necessari perquè el community manager va presentar per escrit la seva renúncia al partit, tal i com li havia sol·licitat el llavors president de la intercomarcal d'UDC a Girona, Joan Cañada.

 

El partit també va intentar cessar-lo de les seves responsabilitats al consistori, però l'aleshores alcalde Carles Puigdemont no va voler, i Clarió va continuar com el màxim responsable de la xarxes socials de l'Ajuntament gironí.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 20/07/2016 - 23:57

Aquest home te de tot
Perruquer, comunity manager, policies caganers, escribidors d´hagiografies, locutores enamorades, radios i televisions la seu servei, periodistes ensabonadors, curriculums falsificats, poliglotismes inexistents, sous inmerescuts i un monton de cosas mas com deia Yupanqui
De tot

#10 Pitufo, Barcelona, 20/07/2016 - 14:08

Doncs avui li donen una bona a cronica global http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2016/07/clario-community-manager-de-puigdemont-un-antisemita-42976.php

#9 Dorotea de Chopitea, Vic , 19/07/2016 - 22:33

Entre la SEGURETATE que se trajo de Rumania Puigdement y "el gestor de la comunitat" que ha fichado o community manager es espiaran una mica mes i ens posaran el cap com un timbal o com una festa major. El catetus separatistes fliparan.

#8 Santi Gurina, Salt, 19/07/2016 - 22:11

Grabando traidoramente a Durán, se estaba labrando su futuro en CDC.

Lo bueno es que puede repetirlo y traicionar a Puigdi.

No es de fiar.

#7 Pan con tomate y jamón , Independencia? No hay huevos..., 19/07/2016 - 20:59

Pues ya tiene mal gusto, aquí el "community" o como se le llame a eso que hace. Grabar al "Cerillo' que no tenía otra cosa que hacer? pero claro sirviendo a este amo, que se puede esperar.