Publicitat
Política · 25 de Gener de 2013. 11:46h.

Unió va rebre "aportacions directes" del cas Pallerols

La sentència considera que el partit no tenia "total coneixement"

Unió va rebre "aportacions directes" del cas Pallerols

Duran, en una foto d'arxiu

La sentència del cas Pallerols considera que "hi va haver aportacions directes al partit Unió Democràtica de Catalunya que es van materialitzar en la compra a càrrec de les empreses subvencionades de mobiliari i material informàtic o d'oficina per a les seus del partit, o el pagament per a les empreses de les nòmines de treballadors, militants d'UDC, que, no obstant això, prestaven serveis laborals no per a les empreses sinó per al propi partit".

"Altres vegades -afegeix- es va disposar de diners en efectiu, fonamentalment, a favor de l'acusat Vicenç Gavaldà, o es van realitzar pagaments en base a unes factures per serveis en realitat inexistents, com en el cas de Santiago Vallvé, desconeixent la destinació donada a aquestes últimes quantitats".

També exposa que "algunes de les quantitats desviades acabar sent gestionades o aprofitades per terceres persones no acusades, bé del partit, bé del Departament, sense que hagi resultat acreditat que tinguessin total coneixement que l'aportació que els feia l'acusat Pallerols procedís de les subvencions públiques i fora fruit dels acords assolits entre els acusats".

La sentència també indica que "totes les quantitats que es desviaven de les subvencions eren objecte d'un detallat i meticulós control per part de l'acusat Fidel Pallerols". La sentència condemna UDC al pagament, en total de més de 388.000 euros en concepte de responsabilitat civil subsidiària.

Pallerols va pagar "nòmnes" d'Unió

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 fideli, rdnes, 25/01/2013 - 19:41

si Unió anés sola a les eleccions passaria que en Duran s'hauria de posar a treballar per fi...o potser encara no....que la sap molt llarga!

#13 Ja va sent hora de plegar, no troves?, 25/01/2013 - 18:05

Duran fes un favor a la societat a la que suposadament serveixes i plega, et sembla poc 30 anys de segrestar UDC?

#12 Cartanya, bcn, 25/01/2013 - 17:41

Estem ben entretinguts amb els de Unió, ara en surt (cap sorpresa per el meu costat) en Sanchez Llibre, dient que ell no vol l`independència. Les escopinyes no son catalanes que son de Xile. Per cert que fa el Duran a Xile?.

#11 Eloi, Barcelona, 25/01/2013 - 16:23

La culpa es de España. Si fuearamos independientes seriamos tan pero tan ricos que ni los politicos de cataluña tendrian que robar. jaja

#11.1 DURAN DIMISSIO!!, bcn, 25/01/2013 - 18:28

si fossim independents potser tindriem els mateixos polítics ineptes i corruptes (igual q els espanyols), però ens gobernariem nosaltres mateixos i sobretot tindriem els 16.000 milions que cada any españa ens furta. Prou sagnia, prou expoli, Independència!!!!

#10 Montserrat Vila, Solsona, 25/01/2013 - 15:36

I doncs, algú pensa demanar perdó, tornat tot el robat, que en els primers informes es parlava de 600.000 euros, i dimitir, OI SENYOR DURAN. Que va. Aquests lladres estan per damunt de la justícia, demostrat que és un "cachondeo". Puta màfia!!