Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2012. 13:55h.

Unió vol "refer ponts" amb el PP

Pelegrí refreda el sobiranisme i considera que "s’ha de tenir diàleg amb els maltractadors"

Unió vol "refer ponts" amb el PP

Espadaler i Pelegrí al Consell Nacional d'Unió aquest dissabte

“No em cauen ens anells per dir-ho: diàleg amb tots”, ha assenyalat aquest dissabte el secretari general d’Unió Democràtica, Josep Maria Pelegrí. El número dos dels democristians ha considerat que “el PP ha fet molt mal a Catalunya” per preguntar retòricament si “s’ha de tenir diàleg amb els maltractadors”. “Unió hi està disposada”, s’ha respost.

“En un Parlament segmentat, el diàleg ha de ser una divisa forta”, l’ha precedit Ramon Espadaler, que aquest dissabte ha presidit el Consell Nacional extraordinari d’Unió, per considerar que s’han de “refer els ponts amb el PP”.

A excepció d’aquest matís, la resta del discurs d’Unió s’assimila al de Convergència Democràtica, a l’hora de demanar “responsabilitat” a la resta de forces polítiques per governar amb “estabilitat”.

UDC prioritza les polítiques socials a les sobiranistes en aquesta legislatura que comença. Pelegrí ha recordat que el 25-N, “el país no només va votar en l’aspecte nacional, també per pronunciar-se sobre la crisi econòmica i social”.

El secretari general d’Unió ha apostat per donar un impuls a les polítiques socials i ha refredat les polítiques sobiranistes. Pelegrí ha assegurat que compliran el compromís assumit amb CDC de celebrar la consulta en la propera legislatura.

El dirigent ha recordat que a la manifestació de la Diada, “hi havia altres persones que hi van anar pel pacte fiscal, per les declaracions dels dies immediats que venien de Madrid... no tothom hi era per la independència”.

Publicitat
Publicitat

63 Comentaris

Publicitat
#60 Castells, bcn, 03/12/2012 - 13:24

unio,botiflers; abans treuran mes vots erc que vosaltres solets. sou l'hipocresia personificada i mals hereus dels vostres avantpassats a Unio. Quina vergonya !

#59 Sansito, Lima, 03/12/2012 - 10:01

Els de Unió han d'anar a parar al PPC. És un dels problemes que ha tingut en Mas. El partit, excepte una minoria, no estan per l'Estat propi. Abans de la consulta caldria aclarir el que volen els d'Unió. Si no estan per l'Estat propi SEPARACIÓ !

#57 Manu, traidors, 02/12/2012 - 22:42

Quina colla de traidors aquest de unio ,estem apanyats

#56 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 02/12/2012 - 18:50

Si no esteu d'acord en que Catalunya sigui independent, aneu amb els del PP i deixeu de marejar-nos. Només sou independentistes els 15 dies de la campanya? Tenim un gran President, no poseu tants pals a les rodes. Marxeu que ara ja us esteu passant de llestos. Aneu amb el PP i tema tancat!

#54 BEJOTA, bcn, 02/12/2012 - 13:27

Freixenet: España y Cataluña se necesitan y apela al diálogo

#54.1 joseo, prats de lluçanes, 02/12/2012 - 15:04

Jabugo necesita catalunya

#54.2 JdB, La Selva.GI, 03/12/2012 - 00:11

Espanya necessita Catalunya, a veure si t'entre al cap d'una vegada.