Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2017. 18:35h.

Unionistes denuncien guerra bruta a les xarxes

Asseguren que hi ha sobiranistes que intenten esborrar missatges polítics a Facebook fent acusacions d’incomplir les normes

Unionistes denuncien guerra bruta a les xarxes

Imatge d'un missatge a Facebook

La ‘batalla’ entre unionistes i sobiranistes s’ha traslladat a les xarxes socials. Un grup d’usuaris partidaris de la continuïtat de Catalunya dins d’Espanya han assegurat que els missatges que estan publicant a Facebook amb contingut polític estan sent denunciats amb l’objectiu de ser esborrats, i que un cop han estat revisats, es mantenen perquè no vulneren cap norma.

“Denunciades 23 notes meves a Facebook. Després de ser revisades s’han mantingut”, diu l’usuari José Luis Vergara al seu perfil. “Els responsables no poden ser altres que els secessionistes en una mostra més de la seva forma d'actuar i de ser: autoritària, intolerant i supremacista”, afegeix. Aquesta usuari també diu que és el “paradigma de l'evolució imparable al feixisme del seu pensament, preocupat més per la seva corrupció que, com cínicament diuen, per la pàtria”.

La ‘picabaralla’ no només es produeix a Facebook, sinó que també té lloc a Twitter. En aquesta xarxa, hi ha usuaris unionistes que afirmen que “hi ha processistes que estan creant perfils amb el lema Votaré No”. L’objectiu seria “fer creure a la gent” que hi ha partidaris del ‘No’ que acudiran a les urnes i que l’1 d’octubre es produirà “una consulta amb garanties quan no ho és”, diu un usuari.

4 Comentaris

Publicitat
#4 xavigali, Sant Quirze Safaja, 10/08/2017 - 07:33

No sé, Rius. Llegint algunes notes d'aquest home doncs crec que sí són censurables perquè l'insult i el menyspreu sempre ho haurien de ser. Que per la banda indepe també n'hi ha d'aquests que també haurien de ser censurables (i ara penso en un de prou famós a qui vaig deixar de seguir perquè les seves consignes... ufff)

#1 M. Pilar, Barcelona, 08/08/2017 - 18:57

Què és això de independentistes i unionistes. Digueu a les coses pel seu nom: secessionistes i espanyols. Catalunya, a dia d'avui, forma part de l'Estat espanyol, agradi o no. I la Generalitat forma part de les institucions de l'Estat.

#1.1 pepe.----, andorra, 09/08/2017 - 12:19

es q el fondo no es la noticia, el fondo es introducir en las mentes de la peña la neolengua separata, pero por mucho q se empeñen, unionistas son los lealistas de irlanda del norte, en España y en la region de Cataluña, lo q hay son españoles y españoles q apuñalan a otros españoles por la espalda.

#1.2 Josep, Cataluña, rincón de totalitarismo supremacista en la Europa de las libertades, 09/08/2017 - 12:36

totalmente de acuerdo, lo de "unionistas" es lenguaje de catalanistas secesionistas para crear una divisón social entre los catalanes (secesionistas "buenos" y unionistas "malos"); también lo es "Estat espanyol" en lugar de "Espanya", una forma subrepticia de menospreciar a España y a todos los españoles, algo muy habitual en esta autono