Publicitat

'Garrotades' dels partits en directe per TV3 després de la sentència de l'Estatut

Unitat?

Un moment del programa

Els partits catalans han ofert una imatge de desunió en l'edició especial del programa Àgora retransmès per TV3 aquest vespre arran de la sentència del Constitucional sobre l'Estatut. Les diferències -fins i tot entre els socis de govern- han estat constants a menys de deu dies de la manifestació unitària convocada pel proper dia 10.

En teoria hi havia dos bàndols: els partidaris de l'Estatut -CiU, PSC, ERC i ICV- i els contraris -PPC i Ciutadans- tot i que,  per una qüestió d'espai, el representant socialista, Miquel Iceta, ha estat assegut al costat de Dolors Montserrat (PPC) i Albert Rivera (Ciutadans).

Però les discrepàncies entre Anna Simó (Esquerra) i Miquel Iceta (PSC) han fet, per exemple, que Oriol Pujol (CiU) es preguntés "que carai feu amb un govern amb els socialistes". ERC, com se sap, no va votar a favor de l'Estatut.

El mateix presentador de l'espai, Xavier Bosch, ha exclamat en un moment determinat que "això és una olla de grills" i Iceta s'ha queixat que "deu fer mitja hora que no puc dir res" mentre que Pujol s'exclamava contra Simó: "una mica d'educació, Anna, si us plau".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Agustí, Cardedeu, 03/07/2010 - 09:59

Haciendo caso a los políticos vamos mal. Hay principios superiores como el de la lógica: una ley no puede ser contradictoria con otra sino no serviría de nada. Gracias al TC ahora el estatuto es legal y lógico, lo que debería alegrarnos a los catalanes.

#27 Adriano, santa coloma de gramanet, 02/07/2010 - 18:37

El mejor Albert Ribera, su intervención, como siempre: coherencia y sentido común. Todo lo que les falta a los demás políticos de Cataluña

#26 david, sant feliu, 02/07/2010 - 15:58

Y poco se les dijo por parte de Albert Rivera. Más les tenia que haber dicho¡¡
Estos politicos nos presentaron un estatut que no cumplia con la constitución, el electorado les hizo caso aprobandolo y en menudo lio nos han metido... o alguien se lo leyo?

#25 Carles, Cardona, 02/07/2010 - 13:24

Això és tot el resum que sou capaços de fer d.un debat de 90 minuts? Vaja, sort que jo el vaig seguir quasi tot i vai poder treure més conclusions que no pas vosaltres.

#24 Arturo Ferrer, Saigon, 02/07/2010 - 12:55

Para los que todavia creemos en una nacion con regiones autonomas, Albert Rivera fue genial. Para cualquiera que crea y entienda el estado de derecho, fue el unico coherente.