Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2011. 11:55h.

Unitat per la independència

La Conferència Nacional per l'Estat Propi vol un debat "transversal de l'independentisme"

La Conferència Nacional per l'Estat Propi vol obrir un debat "transversal de l'independentisme" i "establir un vincle polític amb el moviment civil". En la presentació, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, s'ha llegit el manifest constituent. En el text es considera que "la població de Catalunya ha mostrat reiteradament la seva maduresa democràtica, condició necessària per a qualsevol procés d'emancipació".

Aquesta Conferència, amb 200 persones vinculades al món independentista, debatrà sobre "com expandir l'independentisme com alternativa política" a través d'entitats, associacions, corrents, partits, plataformes i qualsevol organització propera al sobiranisme, sense ocupar cap espai electoral. A més, prepararan una ofensiva internacional per buscar complicitats per tal d'assolir suports a la consecució d'un estat propi per Catalunya.
 
El moviment, definit pels promotors com a "polític, democràtic, cívic, unitari i transversal" encetarà la seva activitat el proper 30 d'abril en una assemblea convocada al Palau de Congressos de Barcelona per articular el moviment. A més, es debatrà el full de ruta i el manifest constituent per tal que s'esmeni i es marqui l'agenda de continguts.

L'acte ha comptat amb la presència de personalitats que donen suport a aquest moviment com ara l'expresident del Parlament Ernest Benach, l'exconseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras i l'eurodiputat Oriol Junqueras, entre altres.

Els integrants de la Conferència Nacional per l'Estat Propi
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Bacus, Sort, 12/04/2011 - 19:52

No us canseu de fer el ridicul tots plegats ?, la independència no es una cosa que es demana sinó una cosa que es guanya amb sofriment no amb paraules o encara no us heu enterat ?. Si volem ser independents comencem amb la desobediència civil.

#10 PaT, BCN.SPAIN, 12/04/2011 - 18:20

Sin Valencia no hay independencia ¿no?

#9 andreu mascolom, olesilla del sordete (barnanova), 12/04/2011 - 13:53

Me encantaría unirme a esa alegría que desprenden todos los de la foto. Pero, en mi caso, creo que tengo más ganas que ellos

#8 Onofre, La Fullaca(Osona), 12/04/2011 - 13:49

Jo,pobre i vell pagés, demano un refendum ja mateix...i, surti el que surti, ens deixem ja de "collonades"i tornem tots a treballar a la vinya.

#8.1 Serrallonga, Querós, 12/04/2011 - 15:29

Onofre, no fassis el pagés, ni a la Fullaca ni a les Guilleries no hi ha vinyes.

#7 vaya tropa, vielha, 12/04/2011 - 13:48

¿Y con estos pollos quieren conseguir la independencia? JAJAJAJAJ. Solo falta el director de este periodico para que sea un ranking de a ver quien chupa mas de la subvencion.
A ver si lo publica el sr. que cambio sus apellidos