Publicitat
Política · 6 de Març de 2022. 10:50h.

Units acusa Elena de "desautoritzar" els Mossos

Ramon Espadaler: "Vam demanar explicacions de la retirada de multes a Sonia Andolz d'Interior i va callar"

Units acusa Elena de "desautoritzar" els Mossos

El líder d'Units per Avançar i exconseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha acusat l'actual conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, de "desautoritzar" el cos dels Mossos d'Esquadra, segons ha manifestat en una piulada.

Espadaler ha contestat al vídeo de l'independentista Fredi Bentanachs on assegurava, mentre agents dels Mossos d'Esquadra identificaven a manifestants de 'Meridiana Resisteix', que "aquestes identificacions és complir l'expedient, però això no val per res, això no val per res".

"Demà la senyora Laura Borràs estarà assabentada d'aquestes identificacions i us les estriparan, perquè no pinteu res, com l'Elena no pinta res, però seguiu, seguiu cobrant el vostre sou", afirmava.

"Al Parlament vam exigir a Joan Igansi Elena que no desautoritzes els Mossos d'aquesta manera. Ahir vam demanar explicacions de la retirada de multes a Sonia Andolz d'Interior i va callar. Vet aquí la resposta PSC i Units no ens quedarem de braços creuats", ha assegurat Espadaler.

El líder d'Units per Avançar ja es va queixar al Parlament de què Sonia Andolz, directora general d'administració de seguretat del Departament d'Interior, no havia contestat "cap ni una" de les seves preguntes sobre el "criteri respecte a les retirades de sancions, respecte a les sancions administratives".

2666-aaaa.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Sigfrid, Barcelona, 08/03/2022 - 16:27

Han convertit aquest deplorable cos d'ordre public en una policia politica que no te ni la més minima credibilitat talment com ho ha demostrat desde que aquesta banda de farsants que tenim a les institucions escalfen silló. Sort tenim que encara hi ha la PNal i la GCivil que son els únics professionals, educats per donar servei de tothom.

#2 Amalia, Barcelona, 06/03/2022 - 13:45

Arribarà un dia que els Mossos es limitaran a mirar com els ventilats, del signe que siguin, desteossen la nostra ciutata. Quan això arribi, n’gaurem de donar les gràcies al govern de la Generalitat…

#1 Sandokana, Santa Coloma de Gramenet, 06/03/2022 - 12:43

Pues si da la callada por respuesta esto no es la Docuserie Rocio, contar la verdad para seguir viva.
Quien calla otorga, según mi pensamiento.