Publicitat
Política · 13 de Gener de 2022. 11:38h.

Units continuarà sota el paraigües del PSC

El partit descarta presentar-se sol a les municipals

Units continuarà sota el paraigües del PSC

Units continuarà sota el paraigües del PSC i descarta presentar-se sol a les properes eleccions municipals i previsiblement a les eleccions al Parlament.

La direcció del partit, reunida ahir, s’ha fixat com a objectiu “incrementar la nostra presència a les institucions locals” als propers comicis segons ha explicat Ramon Espadaler en roda de premsa, pero de la mà del PSC. El propi Espadaler forma part, al Parlament, del grup parlamentari socialista -Units per Avançar-.

El líder del partit ha recordat que ja tenen presència, en coalició, a Barcelona, Badalona, el Maresme, Pobla de Mafument -on exerceixen l’alcaldia-, Vielha i la Seu d’Urgell. “Volem consolidar allò que tenim”, ha manifestat.

També s’ha mostrat partidari de mantenir “aquelles aliances electorals que han donat equips que han funcionat i hi volem donar continuïtat” i ha deixat clar que “començarem parlant amb el PSC en aquells indrets on ja estem cogovernant”.

El també exconseller d’Interior s’ha desmarcat, amb bones paraules, de Centrem, el nou partit que impulsa Àngels Chacón perquè “ja no hem participat en els debats previs, però estem oberts a dialogar”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lolo , Barcelona, 14/01/2022 - 15:25

Que maravilla, Ramón!
Nada de presentarse en listas separadas, nada de más partidos políticos, nada de marear al electorado! Ahorro en papeletas y publicidad, gasto superfluo.
Que dedicación al servicio público!
Es que tenemos unos políticos que no nos los merecemos.