Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 11:59h.

Units es desmarca de la cimera de Poblet

Fan una valoració "molt positiva" de l'aliança amb el PSC

Units es desmarca de la cimera de Poblet

El líder d'Units per Avançar, Ramon Espadaler, en una carta a la militància, explica que el seu partit quedarà al marge de la plataforma catalanista 'El país de demà', que es reunirà aquest dissabte al monastir de Poblet i que aposta, entre d'altres coses, per aconseguir "una relació fluïda" amb l'Estat.

L'exconseller, en la seva carta, remarca que "Units estem oberts a dialogar, però no participarem en debats que tenen per objecte la creació de nous partits o instruments electorals". "El debat de les idees i propostes és previ al dels instruments o al de les aliances electorals. Un debat, aquest darrer, que afrontarem quan arribi el moment atents a la conjuntura”, assenyala.

Tot i això, expressa que “perquè estem convençuts de la bondat de les nostres propostes, acudirem als fòrums on siguem convidats per aportar-les”. “Fem una valoració molt positiva de l’acord subscrit amb el PSC”, sentencia finalment.

La plataforma 'El país de demà' té com a principal impulsor i portaveu Antoni Garell. Dirigents de l'antiga Convergència com Marta Pascal, Carles Campuzano o Lluís Recoder hi han col·laborat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat