Publicitat

Es pesentarà a les municipals per Lleida

Units fa el salt

Units per Avançar ha anunciat que es presentarà les eleccions municipals de la ciutat de Lleida i, també, a diversos municipis de les comarques lleidatanes sota la marca electoral de Cercle de Lleida.

La formació ha assegurat aquest dissabte, a través d'un comunicat, que l'objectiu és "enllestir una alternativa a les eleccions de maig de 2023 que faciliti un canvi profund del govern de la Paeria".

El secretari general de la formació, Ramon Espadaler, ha manifestat que amb aquesta decisió "Units per Avançar fa un pas endavant en la preparació de les eleccions municipals de les comarques lleidatanes".

Espadaler ha visitat Lleida amb motiu de l'Aplec del Caragol, allà ha mantingut una reunió informal amb membres de la direcció del partit a Lleida com David Pàmpols, coordinador d'Units per Lleida, Rosa M. Salmerón, vicepresidenta del Consell Nacional o Miquel Padilla, membre de l'executiva lleidatana.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Barcelonés, Barcelona no es Cataluña, 22/05/2022 - 14:37

Votar Units es votar PSC y secesión

https://www.parlament.cat/web/composicio/grups-parlamentaris/grup-parlamentari/index.html?p_codi=31&p_legislatura=13&p_data=09122020

https://www.lavanguardia.com/politica/20201228/6153115/psc-units-per-avancar-repetiran-alianza-electoral-elecciones-cataluna-parlament-ramon-espadaler-miquel-iceta.html

#1 Desmond Nochild, Vallirana, 22/05/2022 - 13:05

Pa¡ vota' Units mejor Sociata, te den carne o pescata,