Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2018. 19:25h.

Units per Avançar recupera l'equidistància

Espadaler diu que la vaga de fam "ens interpel·la a tots"

Units per Avançar recupera l'equidistància

El secretari general d'Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha lamentat que el president de la Generalitat "menystingui el diàleg", i ha afirmat que "s'ha de dialogar sempre i el president de la Generalitat no pot donar l'esquena a mig país negant-se a dialogar amb el president d'Espanya". Espadaler també s'ha mostrat crític amb la presó provisional dels dirigents independentistes presos i ha dit que "la vaga de fam de Jordi Sánchez i Jordi Turull ens interpel·la a tots".

"És un error fonamental. Catalunya no es mereix aquest president que menysté el diàleg, el primer i principal instrument polític, encara que serveixi per posar negre sobre blanc les diferències" ha apuntat Espadaler, reclamant que "s'ha de dialogar sempre i el president de la Generalitat no pot donar l'esquena a mig país negant-se a dialogar amb el president d'Espanya".

Espadaler ha recordat que la posició del partit sobre la presó incondicional és que es tracta "d'una mesura desproporcionada que, lluny de contribuir al desitjat i imprescindible retorn a la normalitat institucional, ens n'allunya encara més". "La vaga de fam de Jordi Sánchez i Jordi Turull ens interpel·la a tots" ha subratllat.

El consell nacional d'Units per Avançar ha incidit en què cal crear "un ampli espai central en el qual convergeixi el catalanisme moderat" que aporti un "model de societat del benestar i del bé comú de base humanista i socialcristiana de vocació europeista i catalanista".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 botifler1914, Sinitaca, 03/12/2018 - 14:22

Este señor no fue el conceller de interior durante el 25N?
Pese a que sois un grano en el culo os prefiero al cáncer de Convergencia

#5 Pepón, Bcn, 03/12/2018 - 09:15

Y una mierda. No es más que una sucia estrategia política.

#4 Alien, Pluton, 03/12/2018 - 06:18

A mi només "m'interpel.la" la dieta Scarsdale. Una setmana, cinc kg. Començo avui i el dilluns que ve divina. Dir a aquests projectes pre-nadalencs "vaga de fam" és com una mica pretenciós, no? No són més absurds i cursis perquè no entrenen.

#3 Chris, Lleida, 03/12/2018 - 00:12

Haz vaga de hambre,por mí como si te vuelves vegano,pero se consecuente con lo que dices y haz el favor de no meter a los demás en el saco,que personalmente esta estratagema segregadora me la trae al pairo.Está montada para que piquen los cerrados de miras y prepotentes sociales de siempre.

#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/12/2018 - 22:21

"La vaga de fam de Jordi Sánchez i Jordi Turull ens interpel·la a tots" a mi no me metas en ese saco. a mi me la trae al pairo su huelga teatrera.
Políticamente es tan solo una campaña más contra ERC para que les sigan llevando el botijo. Y como los de ERC son idiotas congénitos picarán y seguirán llevándoles el botijo.