Publicitat
Política · 23 de Maig de 2014. 10:40h.

UPyD desaprofita l'ocasió

Crítiques a la xarxa social per l'actuació de la candidata Teresa Giménez Barbat

UPyD desaprofita l'ocasió

Una imatge de la candidata d'UPyD, Teresa Giménez Barbat durant el debat

La candidata catalana d’UPyD, Teresa Gimenéz Barbat, ha pogut participar en el debat de TV3 de les eleccions europees pel fet que el seu partit té representació al Parlament Europeu, però la seva actuació ha generat crítiques i diverses bromes a la xarxa social durant tot el debat.

Giménez Barbat en la seva primera intervenció ha criticat el procés sobiranista i ha afirmat que “no existeix el nacionalisme espanyol amb el mateix sentit que es parla del nacionalisme català”, a més d'afegir que “és excloent i està al servei d’una supremacia”.

També ha atacat el president de la Generalitat, Artur Mas, manifestant que “està exhortant la ciutadania a la insubmissió, i no hi ha democràcia sense llei”. Giménez Barbat ha continuat la seva argumentació llegint els papers que tenia al faristol per afirmar que “CiU i ERC estan atiant els pitjors dimonis en benefici de les elits nacionalistes amb l’ajuda inestimable de PSC i Iniciativa”.

La candidata d’UPyD, amb un català força incorrecte, ha seguit la seva crítica contra el procés sobiranista i els partits que l’estan impulsant, i ha afirmat que “el pitjor del que diuen procés independentista no és la debacle (sic) econòmica, és la debacle (sic) moral”, tot afegint que “quan vam acabar amb el malson dels tripartits no sabíem que CiU ho espatllaria tot”.

“Estem avergonyits de com els nostres polítics han aprofitat aquesta crisi per atiar els greuges històrics que ells mateixos s’han inventat. Els nacionalismes són profundament reaccionaris i a Espanya han estat apuntalats pel PP i pel PSOE. El nacionalisme que proposa CiU i ERC és incompatible amb la Unió Europea”, ha assegurat.

L’actuació de la candidata del partit que lidera Rosa Díez ha generat moltes comentaris a Twitter, sobretot de caràcter paròdic i amb moltes bromes per la seva forma d’expressar-se, els barbarismes pronunciats i que llegís durant bona part de les seves intervencions. De fet, algun usuari ha creat un compte de Twitter amb el nom @SenyoraUPyD que ja té més de 1.800 seguidors.

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#33 trigèmin, barcelona, 25/05/2014 - 15:27

Aquesta senyora s'ha escapat de La Cubana?. Només li faltava dir- "saludo a mis vecinos que me estaran viendo leer en la tele. Peró no, perdón que ésta es la catalana"

#32 Joan, Barcelona, 23/05/2014 - 21:31

El nacionalisme espanyol -que existeix igual que el nacionalisme català- el problema que té és que per ser més gran i homogeni necessita carregar-se els nacionalismes que ocupen zones que ells consideren que els pertoquen, com ara Catalunya. El nacionalisme problemàtic és l'espanyol.

#32.1 Protágoras, bcn, 23/05/2014 - 23:49

El nacionalismo español, el de la inmersión lingüística, no existe. El nacionalismo catalán de la inmersión lingüística si existe.

#32.2 Josep, Barna, 24/05/2014 - 09:03

PROTAGORAS, dius que no existeix el nacionalisme espanyol de l`inmersio. Mira el que pasa a Valencia o ja famos "vamos a españolizar a los niños catalanes " o la mateixa llei Wert si això no es nacionalisme tu mateix. No hi ha mes cec que el que no vol veure

#31 Joan, Barcelona, 23/05/2014 - 21:29

El problema és que aquesta mena de candidats que defensen posicions diguem-ne religioses, com ara que Espanya és indivisible o que voler votar és pecat, es troben que l'audiència mitjana de Catalunya, que té un cert nivell d'estudis, no se l'empassa de cap de les maneres i es fot a riure.

#30 Tirant, bcn, 23/05/2014 - 21:17

Va dir coses molt raonables que, és clar, couen al separatisme. El fet de no dominar el català- com milions de catalans ja una mica grans - és una crítica infantil, buida.

#30.1 Joan, Barcelona, 23/05/2014 - 21:25

No ens vinguis amb romanços, company, el perfil d'aquesta candidata és extremadament baix. No només ofèn els separatistes -que són tan legítims com els unionistes-, sinó que ofèn el món acadèmic sencer, quan diu barbaritats com ara que la història de Catalunya és inventada.

#29 Víctor, Cerdanyola, 23/05/2014 - 20:50

El PP, UP y D i Ciudadanos son el tronc i les branques armades de la mateixa Yihad Hispànica,

Fonamentalisme radical en estat pur.