Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2010. 19:52h.

UPyD porta a la fiscalia la crema de la foto del Rei a la Diada

Rosa Díez hi veu un possible delicte d'enaltiment del terrorisme

UPyD porta a la fiscalia la crema de la foto del Rei a la Diada

Rosa Díez, en una imatge d'arxiu

La diputada d'UPyD, Rosa Díez, ha sol.licitat a la Fiscalia General de l'Estat que investigui si la crema de la bandera espanyola i de la foto del Rei a Barcelona, durant els actes de la celebració de la Diada, poden constituir un delicte d'enaltiment del terrorisme.

Per a Díez, la crema de la bandera i de la foto del Rei per uns encaputxats després de finalitzar la manifestació podrien ser constitutius de delictes d'enaltiment del terrorisme i d'injúries a la Corona, informa en un comunicat UPyD.

Segons explica Díez, Esquerra Independentista va convocar el passat dissabte a una manifestació en la qual, en arribar al passeig de Born, on hi havia un escenari habilitat, es van produir aquests "greus fets", al costat de la crema d'una bandera de França.

A més, una de les manifestants a l'escenari, amb la cara descoberta, assegura Díez, va llançar crits a favor de l'organització terrorista Terra Lliure, que van ser corejats pels presents.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Tomppa, Sabadell, 15/09/2010 - 07:19

Feixisteix sempre han pensat que llibertat d'expressió es terrorisme. res nou a la planeta però a un país democràtic anti-democràtics haurien de ser al presó i insultat per major part de població i això vol dir que majoria de població a Catalunya i Espanya són feixisteis o en minim ignorants.

#15 Bernat, Lleida, 14/09/2010 - 16:32

Rosita , oportunista , no tienes nada que hacer en Cataluña. Viva Ciutadans.

#14 Carles, BCN, 14/09/2010 - 14:16

¡Bravo, Rosa, bravo!

#13 María, Barcelona, 14/09/2010 - 14:07

pues yo paso del nacionalismo pero dar trabajo a la fiscalía por esa chorrada me parece vergonzoso

anda que en menudas tonterías se entretienen estos

#12 Jose Mari, Madrid, 14/09/2010 - 09:34

Pués yo ya he puesto en conocimiento de la Audiencia Nacional que un pàjaro se cagó el 11 de septiembre en una bandera española en un camping de Casteydefels. Fué un ataque terrorista en toda regla!