Publicitat
Política · 31 de Març de 2009. 19:23h.

UPyD titlla el vicepresident de "friki" i "megalòmana"

Acusa Carod de "malbaratar en temps de greu crisi econòmica diners dels ciutadans"

UPyD titlla el vicepresident de "friki" i "megalòmana"

Juan Perán, portaveu d'UPyD

"Carod és l'arquetip del polític friki ancorat en el passat, megalòmana i totalment allunyat de la realitat social", afirma el portaveu d'Unió, Progrés i Democràcia (UPyD), Juan Perán, en un comunicat. Es fa referència a "l'actitud absolutament frívola i desvergonyida del sr. Carod Rovira dedicant-se al dispendi de fons públics en causes absurdes i passades que no importen pràcticament a ningú, excepte als de la seva corda".

Segons Perán, "és inadmissible que algú que s'autodenomina vicepresident de la Generalitat es dediqui a malbaratar en temps de greu crisi econòmica diners dels ciutadans, que bé podrien ser dedicats a qüestions que importen molt més als catalans i que redundarien en el seu benestar , com la posada en marxa de la llei de dependència".

Al respecte, UPyD es refereix al fet que Carod-Rovira "ha posat en marxa un concurs per a la concessió d'ajuts per a activitats dirigides a recuperar i divulgar la memòria de la guerra de Successió i de les seves conseqüències", i s'hi afegeix que "les ajudes no tenen de moment dotació pressupostària, però sens dubte la tindran".

També s'afirma que "aquesta iniciativa se suma a d'altres com el foment del bilingüisme a l'Equador, la creació de seleccions esportives catalanes i els ajuts per a incrementar l'ús del català a França o Itàlia, per prestigiar la identitat catalana i impulsar el debat sobre el referèndum independentista que pretén celebrar el 11 de setembre de 2014".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Andrés, Barcelona, 04/04/2009 - 09:26

Por desgracia existe una realidad social en Cataluña que vota al Sr. Carod. Realidad legítima aunque no sea ni la deseable desde una postura ilustrada, liberal-social y, quizá, tampoco conveniente para el mundo global en que nos encontramos inmersos.

#13 Baix Llobregat Lliure e independent, Baix Llobregat es una Nació, 04/04/2009 - 02:06

Aquest facista i centralista catala vol fer la seva, pero el moviment es im'parable. No volem qu'en's gobernin les barcelonis i que facin amb els nostres diners alló que vulgin.
Aquest tipus no representa mes qu'a uns cuants descerebrats imperialiste

#12 jf Ballester, valencia, 03/04/2009 - 23:59

No es friki,simplemente es un racista .

#11 Damià, Calella, 01/04/2009 - 14:34

No ens enganyem, el que realment no suporta aquesta gent és que Catalunya tingui veu pròpia al món. El diners se'ls en foten ¿Algú els ha sentit criticar mai les despeses sumptuàries i de representació dels pressupostos de l'Estat? Oi que no?

#10 Destroyer 666, Neopàtria, 01/04/2009 - 12:15

Quanta raó!! Tanquem totes les embaixades ecspanyoles del món i abolim la monarquia.La crisi econòmica....