Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2013. 17:44h.

UPyD vincula CiU i PSC amb els neonazis grecs

"També nosaltres tenim la nostra Alba Daurada infiltrada en la democràcia"

UPyD vincula CiU i PSC amb els neonazis grecs

Un acte d'UPyD

UPyD, en un editorial titulada 'Alba Daurada a Espanya', recorda que "l'actuació de la justícia i la policia gregues contra el partit neonazi Alba Daurada ha rebut la general aprovació d'Europa".

"En canvi, a Espanya, els laments i fins i tot les amenaces per les detencions d'un grup de suport a terroristes convictes -Herrira- s'han escoltat en els mitjans, a Ajuria Enea i fins i tot al Congrés dels Diputats", compara el partit liderat per Rosa Díez.

"Espanya no està gaire millor que Grècia: les nostres institucions trontollen, la nostra economia naufraga i també nosaltres tenim la nostra Alba Daurada infiltrada en la democràcia", afirmen.

"A Catalunya, un altre terrorista convicte, Arnaldo Otegi, intervindrà per escrit al parlament autonòmic per assessorar sobre el folklòric 'dret a decidir'. Qui defensa encara avui la conculcació dels drets humans més elementals, qui tracta d'imposar a la societat un projecte totalitari contrari a qualsevol lliure decisió, pontificarà sobre el 'dret a decidir'. És la mostra més acabada del que significa aquesta expressió: res", denuncien.

"Otegi hi intervindrà gràcies al suport de CiU i PSC. És sorprenent com el partit conservador de la burgesia catalana pot arribar a pactar amb el diable per guanyar un metre en el seu absurd camí secessionista", lamenten.

"Però potser el que més repugni sigui que el PSC es presti a col·laborar quan els còmplices d'Otegi estan assenyalant amb el dit com a enemics del poble als seus companys d'Euskadi. És clar, que si el president del PSE (i membre de l'Executiva Nacional del PSOE) no li fa res que li col·loquin l'estrella de David, per què li hauria de fer a Pere Navarro", afegeixen.

"A Catalunya, Sánchez-Camacho s'ha posat de perfil mentre ha pogut i ha reclamat un tracte fiscal diferent per a la seva comunitat. ¿Partit nacional? Si ho hagués estat ni ETA estaria avui present en les institucions ni l'ofensiva secessionista hauria arribat tan lluny com ho ha fet", conclouen.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#40 pepejo, Barcelona, 04/10/2013 - 19:03

Què esperan la Fiscalia i el Jutge de guardia de Barcelona per obrir diligències i procedir contra aquesta manera de maltractar Catalunya? No hi ha res al Codi Penal per acabar amb els infundis contra un poble pacífic i democràtic?

#39 ambaixadorCAT, Bristol, 04/10/2013 - 11:29

Els plantajaments en materia nacional de UPyD si que son neonazis. No se com tenen els collons de girar la definicio de "nazi" d'aquesta manera.

El que no es pot negar es que tenen molt sentit de l'humor, al posar la D de democracia al nom del partit...

#37 socialista, bcn, 03/10/2013 - 13:05

Aquesta dona sí que repugna!

#36 Pesimista, bcn, 03/10/2013 - 11:49

Tot apunta que aquesta dona influirà, i molt, a Espanya, en els propers anys. Per desgràcia.

#36.1 ambaixadorCAT, Bristol, 04/10/2013 - 11:32

Efectivament.
Esperem que quan aixo passi nosaltres ja no formem part d'aquest circ de bojos anomenat espanya...

#35 Saprissa, Sants, 03/10/2013 - 09:30

s'ha begut l'enteniment aquesta dona