Publicitat
Política · 8 de Març de 2010. 11:29h.

UPyD volia sortir als diaris

Un seguidor reconeixia que "sortirem a la premsa com a víctimes de la intolerància"

UPyD volia sortir als diaris

Rosa Díez, a l'Autònoma

Els militants i simpatitzants d'Unió Progrés i Democràcia eren conscients que la visita de la líder del partit, Rosa Díez, a la UAB divendres passat podia acabar en incidents. De fet, l'exlehendakari basc Juan José Ibarretxe tampoc va poder recentment pronunciar una conferència a l'Autònoma a causa dels incidents.

"Per desgràcia, no serà bonic," els demòcrates "independentistes la liaran si o si. Pel costat positiu ... sortirem a la premsa com a víctimes de la intolerància, alguna cosa és alguna cosa ", admetia un d'ells en un fòrum no oficial de la formació al que no obstant això s'ha d'estar subscrit per poder participar.

"El que és segur és que es va a liar. El que no és tan segur és que ens donin cobertura mediàtica. Cal callar com sigui. Amb Ciutadans ho van intentar en el seu dia i no els va valer ", intervé un altre. O "sortim quan això de la Universitat a Madrid, també sortirem en aquesta si passa alguna cosa".

La intenció era, en efecte, sortir en els mitjans de comunicació a pocs mesos de les eleccions al Parlament previstes per al proper mes de novembre: "Ja, però Madrid és Madrid i Barcelona és Barcelona i les eleccions catalanes estan a la volta de la cantonada. A més, el rellevant és que sortim en mitjans catalans com El País a Catalunya, El Mundo a Catalunya, El Periódico de Catalunya ... Veurem que passa ".

Fins i tot lamenten que en un altre acte de UPyD rebessin pocs insults: "Jo vaig estar al míting final de campanya de les europees que va tenir lloc a la plaça de la Universitat i només ens van cridar "'fills de puta' dues vegades i eren dos joves que anaven en moto i tenien el coeficient intel lectual d'un peix espasa. No podem demanar la lluna en un cove".

A més, els xiulets poden venir fins i tot, en la seva opinió, per part de membres de Ciutadans -la relació és tibant entre les dues formacions- o d'exmilitants d'UPyD, que ha ja ha patit alguna crisi a Catalunya: "A més dels nacionalistes radicals, segur que a l'acte van alguns "no nacionalistes" de C's i ex-UPyD que li van a tenir ganes i si hi ha possibilitat en els torns de 'preguntes' ja sabem què li poden preguntar ". 

Article de Manuel Trallero: A què va anar Rosa Díez a l'Autònoma?

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/03/2010 - 22:21

UPy D que no cuenta con la persistente actuación de Ciudadanos en el Parlament y que no está desde hace años en la calle en contacto con los ciudadanos celebra le resonancia que le brindan las acciones
antidemocráticas de los bárbaros de siempre

#51 viscaFederico!, barcelona, 09/03/2010 - 17:57

Encara més connexions hi ha entre el franquisme i els cuatripartits actuals, com es nota que no ho vas viure, noi.

#50 Quimet, El Poble Sec, 09/03/2010 - 16:32

No oblidem les moltes connexions que hi ha entre el nacionalisme espanyol actual i el feixisme franquista. A la Sra. Díez la convida a la UAB un López-Rodó. Ai quins temps aquells, quan la família tenia poder per esclafar a discreció...

#49 Lluis, Barcelona, 09/03/2010 - 14:11

Faig mevas aquestas paraulas: Tan malo es el nacionalismo que esta acabando con la libertad de expresión, como aquellos que se sirven de los radicales para promocionarse desde el victimismo y no desde las propuestas politicas.

#48 Funcional, BCN, 09/03/2010 - 13:19

Es evidente que todo es un montaje de UPD, ellos se encargo previamente de avisar a todos estos energumenos fascistoides para que hubiera jaleo, agredieran, insultaran y demostraran cuantos bozales necesita la democracia.