Política · 14 de Juliol de 2010. 08:49h.

Uriel Bertran acusa ERC de "bloquejar la democràcia"

Dimiteix de conseller nacional perquè el partit "no permet l'expressió del nostre poble"

Uriel Bertran acusa ERC de "bloquejar la democràcia"

Uriel Bertran

El diputat d'Esquerra, Uriel Bertran, ha enviat una carta a Joan Puigcercós en la que li retreu que "les decisions preses per la direcció del partit de votar en contra de l'admissió a tràmit de la ILP per convocar una consulta popular sobre la independència (el pla B perquè el poble català pogués votar sobre la independència després que la sentència del TC bloquegés l’anterior IP presentada), palesen que no compto ni amb la confiança ni amb el suport de la direcció, que opta per limitar la democràcia a votar cada quatre anys llistes tancades i bloquejades, i no permet que el poble pugui votar directament i decidir, sinó només manifestar-se al carrer i votar representants perquè decideixin per ell".
 
"No puc formar part de la direcció d'un partit -del màxim òrgan entre congressos com és el Consell Nacional- que bloqueja la democràcia i no permet l’expressió del nostre poble", lamenta. "Amb molta tristesa et presento  la meva dimissió com a conseller  nacional, el càrrec de direcció que actualment ostento", conclou.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Marc, badalona, 15/07/2010 - 21:31

Endavant Uriel. Es l´únic diputat de ERC que treballa per la independència del país. Em refereixo quan no hi ha eleccions.

#22 Jordi Martí, Sabadell, 15/07/2010 - 10:36

Fals. Qui bloqueja la democràcia és la Sentència del TC i els partits que han rebutjat la IP de Referèndum. La ILP en canvi és una CONSULTA NO REFERENDARIA.

#21 Eloi, vic, 15/07/2010 - 02:16

No oblideu que des que ERC és al GOvern, la independència de Catalunya és el plat fort del dia a tots els mitjans.
Qui ens pot titllar de no treballar per la independència?

#20 JoanMarti, Terrassa, 14/07/2010 - 23:35

Uriel, ja fa temps que hauries d'haber marxat a rcat, aqui no tens futur, a rcat segur que ets el numero 1 per barcelona, sou un pel altre.

#19 Pili, Barna, 14/07/2010 - 19:34

Hems faras un favor si marxas amb el Carretero, sou tal para cual, només esteu contents quan sou el protagonista de la peli, així hi ha molts, peró deixa l'escó. S'ha d'acatar el que digui el partit, agradi o no, si no, malament.