Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2010. 10:34h.

Uriel Bertran presenta a l'agost la seva renúncia a diputat

Però no es farà efectiva fins que es reuneixi la Mesa del Parlament

Uriel Bertran presenta a l'agost la seva renúncia a diputat

Uriel Bertran, amb Puigcercós i Benach, durant un acte davant del Parlament

Uriel Bertran ha presentat aquest matí un escrit per a reunciar al seu escó del Parlament, segons ha sabut e-notícies. L'encara diputat d'Esquerra va anunciar el passat 27 de juliol que deixava la formació que presideix Joan Puigcercós i renunciava al seu escó al Parlament per passar a formar part de Solidaritat Catalana per la Independència, el projecte polític de Joan Laporta.

Uriel Bertran va anunciar aquell dia que "poso el meu escó de diputat a disposició d'Esquerra Republicana de Catalunya". També va explicar que després de la votació per la prohibició dels toros "no participaré més de l'activitat parlamentària". Tot i anunciar-ho ja fa una setmana, el diputat d'Esquerra mantindrà el seu sou de diputat durant aquest mes d'agost per què encara no ha presentat la seva renúncia.

El mateix Bertran ho afirma en el seu bloc: "la Mesa del Parlament es reunirà -en principi a finals d'agost-. Llavors es farà legalment efectiva la renúncia a l'escó de diputat que vaig posar a disposició del partit que representava. Així ho estableix el reglament del Parlament", ha explicat l'encara diputat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Josep Mª, Terrassa, 08/08/2010 - 12:15

Aquest és un "arribista" aprofitat.
Si SC és una còpia de RCat., per què no va fer costat al seu moment a en Carretero i en canvi 'abandona ara el vaixell d'Esquerra com les rates, ara que s'enfonsa per pujar a un altre vaixell d'aprofitats?

#11 Francisco, El Valle de los Caidos, 06/08/2010 - 08:35

¡Gran patriota catalán!

Tras siete años de denostada lucha a favor de la Independencia de Cataluña, pasa a engordar ese gran peligro para la Indisoluble Unidad de la Nación Española que són los Joans: Laporta i Carretero.

¡Tiembla España!

#10 Carles, Barcelona, 06/08/2010 - 00:14

Quin cara dura, però de moment té mòbil, portàtil i sou del parlament. Per això s?ha passat a solidaritat catalana per continuar mantenint-ho. Gent com aquesta no treballa pel país, sinó per ells.

#9 JoanMarti, Terrassa, 05/08/2010 - 23:52

Segurament a Erc no s'han enterat com ja fa molt temps que treballa per ell, com que es un 0 a l'esquerra(mai mes ben dit) i com apart de la votacio al parlament per ILP toros no l'han vist el pel pel grup palamentari,ja ni el coneixen els companys

#8 Uriel, Badalona, 05/08/2010 - 14:58

Benvolguts,

Vaig posar l'escó a disposició d'ERC. ERC no m'ha comunicat en cap moment què havia de fer. He esperat una setmana. En no comunicar-me res, he pres la iniciativa de renunciar a l'escó i avui he presentat la renúncia al registre. Salut