Publicitat
Política · 27 de Març de 2009. 13:44h.

Uriel Bertran qüestiona Huguet

"Mantenir que els contraris al Pla Bolonya són una minoria és insostenible i tendenciós"

Uriel Bertran qüestiona Huguet

Pancarta contra Huguet a la seu d'Esquerra

El diputat crític d'ERC i líder d'Esquerra Independentista, Uriel Bertran, ha manifestat en un article al seu bloc que "ahir, el moviment estudiantil català va tornar a demostrar la seva capacitat de mobilització i va posar damunt la taula del Departament d’Universitats la carpeta amb les raons que els porten a oposar-se a l’anomenat Pla Bolonya (o a la forma amb la què es vol aplicar aquest pla)".

"La capacitat de mobilitzar-se de forma tranquil·la i sense aldarulls ha aconseguit centrar la manifestació en  la força de la raó, i ja no es pot ajornar per més temps la convocatòria d’una mesa formal de negociació amb els estudiants per abordar els canvis que siguin necessaris en el model d’universitat catalana. La manca de diàleg és el que provoca l'enquistament de les posicions, i això no és positiu, ni per les raons que pugui tenir el Departament d'Universitats a favor de Bolonya ni per les que esgrimeixen els estudiants per oposar-s'hi". 

"Mantenir  encara la tesi oficial del Govern que els estudiants contraris al Pla Bolonya són una minoria radical és en aquests moments del tot insostenible i tendenciós. El Departament d’Universitats ha de ser exemple de diàleg i d’especial atenció als estudiants universitaris que, a més, en l’actual context de crisi, veuen amb molta preocupació i angoixa el seu futur laboral", conclou.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Oriol, Valls, 27/03/2009 - 16:53

ERC i ICV foteu el camp!