Publicitat
Política · 9 de Gener de 2012. 17:26h.

Uriel Bertran: "si paguem com Suècia tenim dret a ser com Suècia"

L'increment de l'IRPF "augmentarà encara més el que Espanya ens roba"

Uriel Bertran: "si paguem com Suècia tenim dret a ser com Suècia"

Uriel Bertran, en una foto d'arxiu

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, ha dit que l'increment de l'IRPF anunciat pel Govern estatal "augmentarà encara més el que Espanya ens roba mentre hem de patir retallades i uns serveis públics que no són ni mediterranis".

En aquest sentit, el diputat independentista ha reclamat que "si paguem com Suècia tenim dret a ser com Suècia: un estat ric d'Europa". Bertran ha reblat que "els catalans no ens mereixem pagar un IRPF pràcticament al nivell de països molt desenvolupats com Suècia i no disposar ni dels serveis que gaudeixen molts dels països de l’arc mediterrani”.

SI ha emplaçat el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, a donar “una resposta coherent per part del Govern” i “que passa necessàriament per iniciar el procés de transició cap a la independència, i evitar d’aquesta manera que Espanya ens segueixi robant. Només d’aquesta manera els catalans podrem gaudir dels serveis i un benestar equiparable a països com Suècia”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 carracuca, barcelona ESPAÑA, 10/01/2012 - 13:01

pero hay una gran diferencia chaval, que allí hay políticos de verdad y no como todos vosotros que no dais golpe y os llevais una buena morterada por intentar que la gente se haga pajas mentales con esas chorradas del independentismo de alpargata.

#6.1 Peplluís, Barcelona, 10/01/2012 - 14:14

El que no tinguem millors polítics no pot ser cap mena d'excusa per al robatori que tu i els teus acol·lits esteu executant any rere any a Catalunya. I abans de parlar caldria que miressis si tu els tens de millors polítics.

#6.2 carracuca, barcelona ESPAÑA, 10/01/2012 - 18:32

peplluis, lo que decía antes, ya te has hecho una pajita mental con eso del robatori que os venden para seguir ellos enganchados a la mamella chupando dinero de todos los ESPAÑOLES. No tenéis remedio.

#5 Mabuse, BCN, 09/01/2012 - 21:49

i volem sueques també

#4 -emilio, a, 09/01/2012 - 21:16

impuestos suecos para pagar el despilfarro y el derroche de los politicos y de sus inmensas redes clientelares de las que tanto se ha beneficiado toda la tropa catlanista... Fijate en el señortio Beltran tan joven y no puede ya abrocharse la americana, a dieta lo ponia.

#3 Lluís, Banyoles, 09/01/2012 - 19:03

Aquí paguem com Suècia i rebem els serveis de Mongòlia. I la culpa és dels polítics? Sí, concretament de tots els polítics no independentistes.

#1 Pepito, bcn, 09/01/2012 - 18:17

Habré hablado personalmente con este pseudo personaje en dos ocasiones y no me has entendido, a ver "Beltranito" hijo, en Suecia la gente es productiva y no hay políticos orondos con alergia al trabajo como tu y como toda la casta del elenco catalán, vease Sauras, Carods, Pujoles, Maragalles, etc.

#1.1 pepe, andorra, 09/01/2012 - 18:29

De trata de desviar la atención, como hacen los magos, de los verdaderos autores del atraco a la caja, q son todos los políticos, esa nueva casta q ha sustituido a la nobleza. Y los de CAT. no son menos. España no nos roba, nos roban sus poiticos. I d'Andorra es podria dir lo mateix.

#1.2 Miquel, Barcelona, 09/01/2012 - 21:33

A veure, anem a pams, aquí Catalunya, la gent som productius, el que succeeix és que els castellans com vosaltres ens robeu. I, vosaltres, MAI he sigut productius.