Publicitat
Política · 20 de Maig de 2010. 15:11h.

Uriel Bertran veu Hereu fora de l'Ajuntament

Vaticina que perdrà les eleccions "amb tota probabilitat"

Uriel Bertran, líder d'Esquerra Independentista, un corrent intern d'ERC, ha assegurat que "les conseqüències polítiques de qualsevol referèndum són enormes", durant la presentació de la campanya Volem votar! I ha posat com exemple el de la consulta sobre la Diagonal, el qual, en el parer de Bertran, suposarà la derrota electoral de Jordi Hereu en les properes eleccions municipals.

"Si ha dimitit el número dos del Govern (de Barcelona), si amb tota probabilitat l'alcalde de Barcelona perdrà les properes eleccions a l'Ajuntament perquè s'ha fet una consulta sobre la Diagonal, imaginin vostès si es fa una consulta sobre la independència l'enorme transcendència que tindrà aquesta qüestió", ha afegit.

Bertran i els promotors del referèndum nacional sobre la independència de Catalunya presentaran aquest dimarts en el registre del Parlament aquesta iniciativa popular que ja té més de cinc mil suports. Si la Mesa del Parlament admet a tràmit la proposta, caldran uns 220.000 avals, el 3% de la població catalana, per seguir el procés.

Bertran, abans de l'inici de la roda de premsa
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Manel, Barcelona, 20/05/2010 - 19:27

Però quina de les dues IPs és aquesta? Té el reconeixement de la coordinadora nacional, o no? aquesta és la dels partits o la de la pregunta de les consultes? Primer arregleu-vos a casa, que ja no sabem qui és qui a la CN i després féu una unica IP.

#1 David, Cornellà, 20/05/2010 - 18:23

Abans de les pròximes eleccions, el PSC canviarà definitivament el candidat per un sofà.