Publicitat
Política · 27 de Febrer de 2019. 11:10h.

"Us hauria de caure la cara de vergonya!"

Torra esbronca la oposició per no assistir al judici dels presos: "aneu-hi!"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha esbroncat els grups de la oposició -tret de la CUP- per no assistir al judici als polítics independentistes presos que es desenvolupa al Tribunal Suprem. "Us hauria de caure la cara de vergonya", els hi ha etzibat, en resposta a una pregunta d'ERC.

"Sincerament, els grups que no heu anat a cap sessió del judici... estan jutjant a la presidenta del Parlament, a companys vostres... us hauria de caure la cara de vergonya de no ser allà, de no anar a donar suport als vostres companys, d'escoltar-los!", ha considerat.

"Escoltar com estaven defensant la sobirania del Parlament, la inviolabilitat de l'expressió política, de les idees lliures. Això és el que s'està defensant en aquell Parlament. Per què no hi aneu un dia? teniu seients! Aneu-hi! Aneu a escoltar els vostres companys, aneu a escoltar la presidenta Forcadell", ha afegit.

"Us ho demano de debò! Feu-vos aquest favor, a vosaltres mateixos, a les idees de llibertat que també representeu! Aquell PSC que representava tant, que estava al costat dels drets i de les llibertats. En un Parlament es parla de tot i això és el que va defensar la Carme Forcadell", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#19 Vlac, Barcelona, 27/02/2019 - 23:22

Se os tenía que caer la cara de vergüenza, por bloquear el parlamento, no dar palo al agua y cobrar todos los meses.
Incluyo en lo punible la subida de salario que se ha hecho el Sr. Torra sin crear ningún valor añadido para la sociedad.

#18 Menjamela Grandi, Anapurna, 27/02/2019 - 21:35

A tí se te tendría que caer la cara de vergüenza por tocarte los webos a dos manos y cobrar lo que cobras.

#17 Veciana, Barcelona, 27/02/2019 - 18:26

Claro que se nos cae la cara de vergüenza,de vergüenza ajena cuando te vemos a ti y a tus secuaces,Chistorra.

#16 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 27/02/2019 - 17:59

Que diu aquet parrac ....
...si lo estan retramitiendo en directo para toda España.

#15 Juany, Tarragona, 27/02/2019 - 17:54

Mejor la cara que la ropa interior manchada y no de género, sangre, ni de lefa, o líquidos miccionantes, si no de palominos duros y secos o blancos y viscosos. ¿Capische? Va por los que no fan país, pero por donde sale el pis y no es anís, intentan colocarlo.