Política · 24 de Novembre de 2022. 18:38h.

"Va ser un error liquidar Convergència"

Germà Gordó, exconseller: "Era una marca d'èxit"

"Va ser un error liquidar Convergència"

La Audiència Nacional ha dictat obertura de judici oral contra l’exconseller de Justícia Germà Gordó (2012-2015) i el fiscal li demana 18 anys, però la veritat és que jo el veig tan tranquil com sempre. “No he fet res il·legal”, afirma al final de l’entrevista, la mateixa resposta que ja li he sentit en d’altres ocasions.Més enllà del seu futur judicial, Gordó -amb despatx a tocar de Rambla Catalunya- des que va deixar la política activa fa un repàs del procés. Al capdavall, va ser el primer en saltar de Convergència quan es va decidir el canvi de nom i va impulsar Convergents, no han assolit mai representació parlamentária, però tenen certa implantació territorial i fins i tot local propi a Barcelona, no com altres ‘escissions.

Deixa clar, en tot cas, diverses coses: no s’hagués hagut de liquidar Convergència, avançar eleccions el 2012 va ser un error, anar de bracet amb la CUP un altre, entre d’alres. El que va ser home de la màxima confiança d’Artur Mas no va estar-hi sempre d’acord amb ell, però recorda que la direcció de CDC i el partit sempre va donar el vist-i-plau a les seves decisions.

Llicenciat el 1987, té al seu despatx la orla de la universitat i una corbata de recanvi, per si algun dia que va sense -molt ocasionalment- ha de rebre algun client. Germà Gordó considera que, la política, també s’ha de fer amb corbata. Així estem /Una entrevista de Xavier Rius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 natxetebcn, bcn, 26/11/2022 - 12:45

Pero sr Gordó. Usted se ha leido la sentencia del Constitucional? hombre, no pretenda engañarnos. Váyase con sus cuentos a los suyos. Obviamente que los pulsos, sin hacer nada, no se negocian. A ver si unos empleados de apple lo hacen Y no me venga con el cuento de que es diferente, que esto es política. A lo mejor la política no es tan importante

#11 Marc, Barcelona, 25/11/2022 - 11:07

Ya te digo, antes ibas al empresario de turno y le decías, soy de convergencia, y le pasaba la comisión conociendo todo el protocolo sin más traqueteo ni historias, es como si la cosa nostra, la 'ndrangueta o la camorra se cambiasen de nombre, no es lo mismo, no infunden el mismo temor y hay que currarselo más para llevarse la mordida.

#10 Marques d'èxit, Chez Titole, 25/11/2022 - 10:30

No hi ha dubte, CIU la millor marca d'èxit del mon, no cal fabricar Coca-Cola, Telefunkns ni Teslas, amb CIU els calers surten sense fer res, aplicant el 3 per cent a qualsevol obra pública i a la butxaca!

#9 Barcelonés, CAT 1ª región totalitaria UE, 25/11/2022 - 10:26

fue una organización creada para el saqueo sistemático del dinero público, Cataluña y los catalanes les importaron un pimiento, el nacionalismo catalanista sólo se uso como excusa y escudo, como ya se había hecho con Banca Catalana, envolviéndose en la senyera para evitar prisión, quienes se apuntaron al partido lo hicieron para enriquecerse

#8 Barcelonés, CAT 1ª región totalitaria UE, 25/11/2022 - 10:22

efectivamente Conveniencia era una marca con un éxito asegurado del 3%