Metges, mestres i taxistes de Barcelona

Vaga de tot

Personal sanitari, mestres, estudiants i taxistes han convocat per a aquest dimecres manifestacions per reivindicar millores laborals, salarials i estructurals. En el cas de metges i mestres, la mobilització es mantindrà aquest dijous.

Les protestes està previst que continuïn la setmana que ve, amb tres dies més de vaga convocada per Metges de Catalunya i quatre jornades de protestes del sector del taxi.

La reunió d'última hora entre el Departament de Salut i representants de Metges de Catalunya va acabar sense acord. El sindicat va anunciar que mantenia les mobilitzacions previstes perquè la proposta de la conselleria era "totalment insuficient" per desconvocar la vaga.

Pel que a Ensenyament, els professionals educatius reclamen mesures als pressupostos per revertir les retallades i un pacte d'estabilitat per als interins.

Finalment, els taxis de l'àrea metropolitana de Barcelona s'aturaran entre les 10 del matí i les 2 del migdia. L'objectiu és col·lapsar la Gran Via de Barcelona col·locant-hi 5.000 vehicles.

Si no s'aconsegueix tancar un acord en el conflicte amb les VTC, el sector del taxi no descarta que l'ocupació sigui indefinida. Élite Taxi i Stac, les convocants de l'aturada, reclamen una regulació clara per a les VTC com Cabify.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#12 Caganer, BCN, 26/01/2023 - 09:57

Mientras tanto los autónomos y los pequeños y medianos empresarios que no COBRAMOS NI UN DURO PÚBLICO, CREAMOS EMPLEO Y DINAMIZAMOS LA ECONOMÍA, trabajando de sol a sol para mantener con nuestros impuestos a los huelguistas (maestros, funcionarios etc..)

#11 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 25/01/2023 - 13:30

Lo único que espero que todos estos colectivos (profesores, médicos, taxistas) sean igual de solidarios (y lo pidan) cuando hagan huelga otros colectivos (que somos muy dados a secuestrar la movilidad de la ciudad cuando nos interesa a nosotros, pero a criticar a otros colectivos cuando hacen lo mismo)

#10 Coque, El Centro de Tabarnia, 25/01/2023 - 12:48

Médicos, maestros y taxistas de Barcelona, pero que nadie se preocupe que para ilustrar el tema de las huelgas en TV3 solo mostraran imágenes de Madrid

#9 Capit@n España, Purgandus populus!!, 25/01/2023 - 11:55

Mientras Cataluña se hunde sobra el dinero para hacer más embajadas e ir colocando amiguetes.

https://www.elperiodico.com/es/politica/20230125/govern-nuevas-delegaciones-cono-sur-senegal-corea-del-sur-81928399

#8 Yo como macarrones con tomate, Tate, 25/01/2023 - 11:41

Las huelgas son como la olla que se desborda del malestar general que hay en Cataluña. Ahora que los mangantes de JxCat han salido del Govern, ya tienen las manos libres para fastidiar y sumarse a las huelgas.